Narden Bingölle Nar-ı hayat

Hafiflemenin 21 Günü

narden bingöl
Narden Bingöl

İkisi de diyetisyen. Ayni klinikte çalışıyorlar. İnternet ve sosyal medya onlar için ayrı bir çalışma ve büyüme alanı. Çünkü onlar genç,üretken ve son zamanların en çok konuşulan Blogger’ları; Emine Uluçay ve Ayşe Hacıarif.

Bloggerlik son yıllarda hayatımıza giren yepyeni bir meslek. En güzel tarafı da dünyanın öbür ucunda yaşayan ve hiç tanımadığınız insanların herhangi bir konu hakkındaki tavsiyelerini alabilmek.

Kendi sosyal medyalarını oldukça aktif kullanan ve yoğun paylaşımlar yapan ikili, takipçi sayılarının hızla artmasıyla kendilerini bu yeni oluşumun içerisinde buluvermiş.

 www.thecyprea.com adresi şu sıralar özellikle de kadınlar tarafından en fazla tıklanan adresler arasında. İsterseniz Blog üzerinden sağlıklı ve dengeli beslenme önerilerini takip edin, isterseniz de Youtube ‘da paylaştıkları videolu tarifleri izleyip kendiniz de uygulayın.  

Sevgili Ayşe Hacıarif, uzun yıllar İstanbul’da yaşamış ve sonunda ülkesine dönüş yapmaya karar vermiş. Kendisi verdiği karardan oldukça memnun. Zira; Ülkemizde daha çok yeni konuşulmaya başlansa da Bloggerlik, onun için kendi mesleği olan Diyetisyenlik kadar hayatında önemli bir yer kaplıyor.

Sevgili Emine Uluçay, Diyetisyen olmanın yanı sıra aynı zamanda da ödüllü bir Triatlon Sporcusu. Önceleri sadece kendi sosyal medya hesaplarından sağlıklı ara öğünler, yemek tarifleri ve çeşitli içecekler paylaşıyordu. Şimdi ise bir Blogger olarak dünyanın her yerinden insanlara profesyonelce tavsiyelerde bulunmanın tadını çıkarıyor.

 

Her yıl yaz mevsimi yaklaşırken toplumsal bir mesele de gündeme geliyor.Tabii ki de fazla kilolar. Ah o kilolar ve vücudumuzda biriken gereksiz yağlar.

Şeker ve çikolata bağımlılığından kurtulamayan mı istersiniz , gece yarıları yenen yağlı yemeklerle başı dertte olanlar mı? Yoksa uzun saatler hiçbir şey yemeyip hepsini birden yiyenler mi?

İlkbahar sadece spor  salonlarının ağzına kadar dolup taştığı bir mevsim değil elbette.  Hafiflemek için uygulanan çeşitli detoks programlarının da büyük bir sabır ve kararlılıkla uygulandığı yegane dönem.

Sponsor

Sevgili Emine ve Ayşe’nin bu anlamda bizlere kazandırdığı,“21 Günlük Şekersiz Detoks Diyeti” yoğun ilgi görüyor. Belli bir ücret karşılığında WhatsApp grubuna dahil oluyorsunuz ve böylelikle Uzman Diyetisyenlerimiz eşliğinde Detoks programı uygulamasına başlıyorsunuz.

Peki neden 21 Gün? Çünkü normalde alışkanlıklar beyinde 20 günde oluşmaktaymış. 20 gün boyunca aynı şeyi yapan insan, 21. günde alışkanlık kazanmış oluyormuş.

[envira-gallery id=”25354″]

Yani siz de  ,“21 Günlük Şekersiz Detoks Diyeti” programına katılıp verilen her şeyi harfiyen uygularsanız, 21. Günden itibaren şekersiz hayata alışmış olacaksınız.

            Şekerle vedalaşmaya ve hafiflemeye hazırsanız sosyal medya hesaplarından Bloggerlerimize ulaşabilir ve detayları onlardan öğrenebilirnisiz.

Yazımı sonlandırırken www.thecyprea.com ‘un YouTube kanalındaki bazı tariflerini buraya bırakıyorum. Bir ara mutlaka izleyin.

Sevgiyle kalın…


Benzer Haberler

Sanat Işığıyla Aydınlanan Girne Akşamları

SysAdmin

Yeryüzünde Bir Yer. İnsanca Yaşamak İçin

Eralp Adanır’dan Geçmişi Aydınlatan Bir Eser Daha…

Hayalleri Olmalı İnsanın, Peşinden Koşabileceği..

ÜLKEMİZDEN SEÇKİN VE ULUSLAR ARASI BİR MÜZİK KONFERANSI GEÇTİ

ALASHİA’NIN KALBİ, KAYIP MİRASI İÇİN ÇARPIYOR