Narden Bingölle Nar-ı hayat

KKTC’NİN MODA AŞKINA, RAŞİT BAĞZIBAĞLI’DAN STİL ÖNERİLERİ

narden bingöl
Narden Bingöl

Bir ayı aşkın bir süredir hazırlıkları devam ediyordu. Aranızda katılanlar mutlaka olmuştur. Yada tıpkı benim gibi “kaçırdım” deyip üzülenler….

O zaman duymayan kalmasın, “Raşit Bağzıbağlı’dan Stil  Önerileri” Organizasyonu genç organizatör Alpin Ar’ın girişimleriyle 8 Nisan Cumartesi günü yoğun bir katılımla gerçekleşti sevgili dostlar.

Kendisi bir Kıbrıslı olup, Türkiye ve uluslar arası alandaki başarılarıyla da göğsümüzü kabartıyor, Kıbrıs halkı onu çok seviyor.

Tuba Büyüküstün,Tülin Şahin,Demet Kutluay ve Bergüzar Korel Türkiye’den çalıştığı ünlü isimler arasında. Dünya starlarına baktığımızda ise; Paris Hilton, Yolanthe Cabau ve Victoria Secret mankeni olan Doutzen Kroes’i sayabiliriz.

Sponsor

Türkiye’de FOX TV’de yayınlanan ve bir çoğumuzun giyim kuşam adına bir şeyler öğrenmek için saniye kaçırmadan izlediği “Gardırop Savaşları”nın da jüri koltuğunda oturan değerli isimlerden.

 Kendi adıma, ülkemizde böylesi bir organizasyonun ilk kez gerçekleşmesine mi,  yoksa bir sebepten ötürü kaçırdığıma mı üzülsem bilemedim.

Etkinliğe katılamamış olabilirim lakin; Orada bulunan moda sever dostlarımı da tüm detayları sizlerle paylaşmak üzere, can kulağıyla dinlediğimden hiçbir şüpheniz olmasın.

Yukarıda da belirttiğim gibi katılımcıların hayli  yoğun ilgisinin olması, sizce de  ülkemizde bu gibi organizasyonların eksikliğini bizlere hatırlatmıyor mu?

“Raşit Bağzıbağlı’dan Stil  Önerileri” organizasyonunun en güzel tarafı da hiç kuşkusuz, isteyen dileyen herkesin bire bir soru ve cevaplarla kendisiyle yakından konuşabilme imkani bulmasıydı.

Organizasyon İki bölümde gerçekleşti. 2017 modası, giyim tarzları, nasıl giyinmemiz gerektiği, her yerde karşımıza çıkan o bilindik soru “bedenimizi tanıyor muyuz?” ve  bedenimize göre doğru giyinebilmek konuları hakkında müthiş bilgiler yer aldı.  

Katılımcıların büyük bir çoğunluğunun kadınlardan oluştuğunu söylemeye gerek var mı bilemedim dostlar. Biliyorum ki ben söylemeden hepiniz bunu tahmin ettiniz. Neyse, orada bulunanlardan aldığım bilgilere gelelim. Söylenenlere göre sorulardan bazıları geniş basenlerin ve kalın ayak bileklerinin nasıl saklanacağı yönündeydi.

Veee.. Cevaplar…

Geniş basenlerinizi ve kalın ayak bileklerinizi saklamanın en iyi yolu, görüntüde sizi rahatsız eden yerde kumaşı durdurmaktan geçiyor.

Gelelim en can alıcı detaylara. Sanırım bu söyleyeceklerimden sonra yukarıda yer alan cümleler anlamını teker teker yitirecek.

Sevgili Raşit Bağzıbağlı’nın söylediğine göre bu yıl da zıtlık modası devam ediyor. Örneğin,koyu yeşil bir pantolon üzerine mor bir gömlek giyebilir, yada lame renkte tuttuğunuz bir çantayı dore renklerde bir ayakkabı ile tamamlayabilirsiniz.

Kırmızı ve sarıyı sevenlere müjde var; Zira kırmızı altın çağını yaşarken, sarı ise senenin moda rengi.

Raşit Bağzıbağlı’dan kadınların en sevdiği kurtarıcısı stilettolarla ilgili olarak da “Onlardan asla vazgeçmeyin” mesajı geldi. O vakit, onlara sıkı sıkı sarılmalı,hatta varlıklarına şükretmeli derim… her renk, çeşit çeşit stilettoya yer açmaya devam… 

Moda meraklılarının yanı sıra basın mensuplarının da bu etkinliği yakından takip ettiğini, seminer öncesinde basına özel bir basın toplantısı yapıldığını söylemeden geçmeyelim.

Ayrıca genç organizatör Alpin Ar’ın kendisine de söylediğim gibi, daha yolun çok başında ve böylesi güzel etkinliklerin devamını, ülkemiz insanının moda aşkı adına gönülden dileriz.


Benzer Haberler

Sanat Işığıyla Aydınlanan Girne Akşamları

SysAdmin

Yeryüzünde Bir Yer. İnsanca Yaşamak İçin

Eralp Adanır’dan Geçmişi Aydınlatan Bir Eser Daha…

Hayalleri Olmalı İnsanın, Peşinden Koşabileceği..

ÜLKEMİZDEN SEÇKİN VE ULUSLAR ARASI BİR MÜZİK KONFERANSI GEÇTİ

ALASHİA’NIN KALBİ, KAYIP MİRASI İÇİN ÇARPIYOR