Kıbrıs'ta Yaşam

Kıbrıs’ta Yaşam (8 Temmuz Cumartesi)

 

olgan mustafa
Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba VOICE OF THE ISLAND okuyucuları…Sımsıcak bir haftada sımsıcak bir Cumartesi de işte yine birlikteyiz..Adamızın dört bir yanında hareketlilikler devam ediyor..Her taraf cıvıl cıvıl…Yine de yaşam gereği kimi zaman mutluluk kimi zaman hüzünler yaşıyoruz..Bir çok sebeplerle tabi ki…Ben her gününüz daha da mutlu ve huzurlu geçmesini diler magazin haberlerimizle sizleri baş başa bırakıyorum..

Türkiye de olduğu gibi Kıbrıs’ta da sevilen iki ünlü oyuncu Burak Özçivit ve Fahriye Evcen geçtiğimiz günlerde evlenerek dünya evine girdiler..Düğün günü bir çok ünlüler,basın ve medya da onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar..Bizde bu mutlu çifti kutlar ömür boyu mutluluklar diliyoruz..


Yıllar önce Kıbrıs’ta Model ve Mankenlik yapan Elif Ceyhan okulu bittikten sonra doğduğu yer İzmir’e geri dönerek orada yaşamına devam etti…İş hayatına da atılan güzelimiz Kıbrıs’ta ki dostlarına sevgi ve selamlarını göndermeyi ihmal etmedi.


KKTC futbolunun önemli isimlerinden futbolcu Ahmet Sönmez dün akşam Girne The Arkın Colony Hotel de güzeller güzeli kızımız Burcu Seven ile evlenerek Dünya evine girdiler..Bizde bu özel çifti kutlar ömür boyu mutluluklar diliyoruz..


2015 yılında evlenen ünlü pop sanatçısı Murat Dalkılıç ve ünlü oyuncu Merve Boluğur için geçen aylarda ayrılacakları yönünde haberler çıkmıştı.Ancak ünlü ikili bu iddiaları yalanlamıştı. Geçtiğimiz günler ise Kanal D de yayınlanan D Magazin programının haberine göre evlerini ayıran iki yıllık evli çift boşanma kararı almışlar..bu durumdan sevenleri ve hayranları hem şaşırmışlar hem de üzülmüşler..


Mağusa Boğaziçi bölgesinde uzun süre yaşamını sürdüren sevilen simalardan Yavuz Karadağ Silifke de gönlünü Gülistan Göbekci ye kaptırarak evlilik yolunda ilk adımlarını attılar.Bizde bu mutlu çifti kutlar mutluluklar dileriz..


Kıbrıs’ta model ve mankenlik görevlerini başarı ile yapan Julia Polskova ve Katerya Gannenko geçtiğimiz hafta sonu Girne Port Cratos da plaja giderek hem serinlediler hemde eğlenme fırsatı buldular..


Türkiye Atv kanalında ekranlara gelen ve geldiği günden itibaren adamızda da ilgi ile izlenen Kanatsız Kuşlar dizisi ayın en çok reyting alan dizisi oldu..


 

KIBRIS fm in geçtiğimiz günlerde başlattığı Kıbrıs fm Beach Party’leri ilgi çekmeye başladı..Tanınmış otellerin plajlarında gerçekleşen partilerin sunumunu yine tanınmış sunucu Burç Tuncer yapıyor..Patiye katılanlar arasında hem yarışma yapılıyor hemde armağanlar dağıtılıyor…


Ekranların en çok konuşulan kadın aktüel programları belli olurken medya takip ajansı İnter Pres in yaptığı incelemeye göre Müge Anlı -Tatlı Sert programı geçen ayda yine yazılı basında en fazla konuşulan kadın aktüel programı oldu.


Tanınmış oyunculardan Sedef Avcı ,meslektaşı eşi Kıvanç Kasabalı ve oğulları Can ile Karadeniz turuna çıktılar.



Benzer Haberler

20 yaşında hayatını kaybetti

“Canım Annem Resim ve Karikatür Yarışması”nın sonuçları açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

TUFAD “Grand Prix” ödülüne layık görüldü

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs’ta Yaşam (10 Şubat Cumartesi)

Kıbrıs’ta Yaşam (4 Şubat Pazar)

Kıbrıs’ta Yaşam (3 Şubat Cumartesi)