FeaturedKıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (3 Şubat Cumartesi)

Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba sevgili Voice Of The Island okuyucularımız. Yılın ilk ayı olan Ocak ayını da geride bıraktık ve Şubat ayının bu ilk günlerinde yine sizlerle birlikteyiz. Bir ay sonra çok güzel bir ay ve mevsime girmenin mutluluğunu yaşayacağız. Mart ve İlkbahar… Nasıl ama? İsmi bile hoş geliyor insana… Yeşilin tüm tonları, sarı, beyaz papatyalar ve laleler. Aslında bunların bütünü insana huzur veriyor…

Şubat ayının gelişiyle okullarımız da tatile girdi… Şimdi hem dinlenme, hem de bol bol kitap okuma zamanı öğrencilerimiz için. Dolayısıyla bu tatil hareketliliği günlere de yansıyacak. Özellikle cafeler, barlar ve clubar. Yarın dopdolu bir magazin sayfasıyla yine buralarda buluşacağız… Yarın buluşana dek sizlere çok güzel bir hafta sonu geçirmenizi diler, magazin haberleriyle sizleri baş başa bırakıyorum.


 

Oyuncu Gazme Topuz, önceki gün arkadaşı ile birlikte Akmerkez’de görüntülendi.

 Uzatmalı sevgilisi, eski futbolcu Tümer Metin ile ikinci kez yollarını ayıran Gamze Topuz, ayrılık sonrası konuştu.

Topuz, ayrılıkla ilgili sorulara, “İki medeni insan gibi bu kararı aldık .İnşallah bundan sonra ikimiz için de hayırlısı neyse o olur” cevabını verdi.


Uzun yıllar Mankenlik yapan, daha sonraları da sunuculuk yapan, şimdilerde ise bir özel şirkette çalışmaya başlayan Magazin Dünyasının sevilen ismi Hilal Özbek geçtiğimiz günlerde yeni yaşına girmenin mutluluğunu yaşadı.

Gönyeli de Meze Meyhane de başlayan doğum günü partisinde sevdiği dostları onu yalnız bırakmadı.

Özbek, Gecenin ilerleyen dakikalarında Cabrio Lounge Vip Bar’da Eril Canbaz’ın güzel programında eğlendi.

Hilal Özbek bir ara kendini tutamayarak sahneye çıkıp arkadaşlarına onu yalnız bırakmadıkları için teşekkür şarkısı söyledi.


Ünlü oyuncu Pelin Karahan, Perşembe akşamları Show TV’de ekrana gelen “Yuvamdaki Düşman” dizisinde sürpriz bir karakterle seyirciyle buluşuyor.

Yapımcılığını Düş Gezginleri’nin yaptığı, senaryosunu Rüya İşçileri’nin yazdığı, yönetmen koltuğuna Müge Uğurlar’ın oturduğu “Yuvamdaki Düşman”da Pelin Karahan, çocuk sahibi olmak isterken kanser olduğunu öğrenen ve eşi tarafından ihanete uğrayan genç bir kadını canlandırıyor.

Pelin Karahan’ın uzun bir aradan sonra setlere geri döndüğü “Yuvamdaki Düşman” dizisinde, hayat verdiği Tülin Yılmaz karakteri, bir bebekle birlikte tam aile olma hayali için yıllarca tedavi görüyor. Ancak konulan lenf kanseri teşhisi ve ardından yaşadıklarıyla hayatı cehenneme dönüyor. Kocasını kaybettiği kaza, ona yakın arkadaş olacağı Yasemin’i, (Aslı Tandoğan) kazandırsa da, hayatlarını yıkan kadının yanı başında olması gelecekte başlarına geleceklerle ilgili soru işareti yaratıyor. dizinin baş rolünde Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin ve Aslı Tandoğan gibi ünlü isimler var.


Mağusa nın sevilen sanatçılarından Selen SELENADA özellilkle hafta sonları sahne alıdığı yerleri yer yerinden oynatıyor..

Devamlı repertuvar çalışmaları yapan sanatçımız, her hafta yeni repertuvarları ile onu gelen hayranlarını eğlendiriyor.


Star TV’de haftanın beş günü ilgi ile izlenilen “Adını Sen Koy” dizisi, Türkiye’de olduğu gibi Kıbrıs izleyicilerini de ekrana bağladı. 

Geniş oyuncu kadrosu ile her gün ayrı bir heyecanla izleyicileri ekrana bağlamayı başaran dizide oyuncularında oldukça büyük payı var.

 

Güzelyurt’un başarılı gençlerinden Cenkay Yarışan’ın da bir hayvan sever olduğunu biliyor muydunuz?. Boş zamanlarında onlara zaman ayırıp oynayıp seviyor.

Çok yönlü olduğu bilinen Cenkay Yarışan, ayni zamanda uzun yıllar futbol da oynadı.

Bu özelliğinin yanında model, mankenlik, oyunculuk ve müzik de var. Hepsinide başarıyla devam ettiriyor.

ÜNLÜ OYUNCU NEBAHAT ÇEHRE HASTANEYE KALDIRILDI…

Nebahat Çehre’nin soğuk algınlığı nedeniyle hastaneye yattığı öğrenildi. Usta oyuncu Nebahat Çehre’nin önemli bir şeyi olmadığı ve soğuk algınlığı nedeniyle hastaneye yattığı da gelen bilgiler arasında. Nebahat Çehre’nin şu sıralar durumu çok iyi.


Uzun yıllar önce Kıbrıs sahnelerinde boy gösteren Tuana, şimdilerde evinin hanımı olarak Mağusa’da yaşamını devam ettiriyor.

Mütevazi bir biçimde hayatına devam eden Tuana, yeni bir iş girişiminin hazırlıklarına devam ediyor.

Uzun yıllar önce sanatını icra eden; hem oryantallik hem de, ses sanatçılığını birlikte yürüten Tuana, ani bir kararla sahneleri bırakmıştı.
Şimdilerde Model yeğeni Melike, ona sürpriz yapıp yanına gelmesine çok sevinen Tuana yeğeniyle hem vakit geçiriyor hem de hasret gideriyor.

ÜNLÜ OYUNCU OKTAY KAYNARCA YENİ YAŞINI KUTLADI.

Oyuncu Oktay Kaynarca 53 yaşına bastı. Kaynarca, yeni yaşını bir sürpriz parti ile kutladı.

Patiye bir çok ünlü isimde katıldı.

Kenan Erçetingöz, Meryem Uzerli, Sanem Özçelik, Deniz Çakır, Olgun Şimşek ve dizi arkadaşları onu yalnız bırakmadı.


Yıllar önce adamızda okulunu tamamladıktan sonra, Türkiye’de oyunculuk çalışmalarına başlayan Kıbrıslı oyuncumuz Altuğ Seçkiner, uzun çalışmalar sonucu bir kaç dizi de rol almıştı.

Bu deneyimler sonucu başarısı fark edildikten sonra Elif dizisinde rol almış ve oyunculuğu daha da dikkat çekmişti.

Yeni dizi çalışmalarına devam eden Altuğ Seçkiner, fırsat buldukça Kıbrıs’a gelip dostlarıyla hasret gideriyor.

Boş zamanlarında ata binmeyi de ihmal etmeyen oyuncu, spor olarak da biniciliği benimsiyor.


Benzer Haberler

TCMB’nin müdahalesi sonrası dövizde son durum

Voice Kıbrıs Haber

Ormanlar bu yıl yangın tehlikesiyle karşı karşıya

Voice Kıbrıs Haber

Göstericilerin ateşe verdiği genç yaşamını yitirdi

Lute’un Kıbrıs’a yeni ziyareti muhtemelen ocak sonunda

Esra Korcan son yolculuğuna uğurlanacak

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (20 Kasım 2023 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber