FeaturedKıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (10 Şubat Cumartesi)

Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba sevgili Voice Of The Island okuyucularımız, Şubat ayının ikinci haftasında sizlerle birlikte olmak çok güzel. Bu hafta yaşadığımız bir dolu güzellikler vardı adamızda. Öncelikle hükümet kuruldu. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Kaç gündür İlkbahar mevsimini yaşıyoruz. Bizlere ilaç gibi geldi.

Bir başka güzellik uzun zaman duymadığımız bir heyecanı yaşadık. Aylardır devam eden “O Ses Türkiye Finali” yaşandı ve final gecesinde Kıbrıslı sanatçımız Lütfiye Özipek, hakkıyla şampiyon oldu. Onu yürekten alkışlar tebrik ediyoruz. Bir zamanlar yine ayni heyecanı duymuştuk. Eurovision şarkı yarışmasında, Sertap Erener birinci seçilmişti ve ayni heyecanı final gecesinde Lütfiye Özipek ile bir kez daha yaşamış olduk. Yolu açık olsun Lütfiye…

Evet ben sözlerimi fazla uzatmadan güzel bir hafta geçirmenizi diler, sizleri magazin sayfalarımızla başbaşa bırakıyorum.. Yarın görüşmek üzere hoşçakalın…


 

Merakla beklenen “O Ses Türkiye” final gecesi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Kıyasıya ve tüm heyecanıyla geçen yarışmada şampiyon Kıbrıslı sanatçımız Lütfiye Özipek oldu.

Lütfiye Özipek, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz’un grubunda yarışıyordu.

 
Yarıştığı tüm şarkıları kendi tarzında yorumlayan Özipek, içten okuyup karşısındakilere bunu hissettirmesi ve tam anlamıyla mükemmel yorumuyla herkesi etkilemesi onu şampiyonluğa getirdi.

Lüfiye Özipek, Adamıza döner dönmez Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından kabul edildi ve cumhurbaşkanımızın takdirini, tebriğini ve tam desteğini aldı.


DENİZ BAYSAL VE BARIŞ YURTÇU EVLİLİK YOLUNDA…

Deniz Baysal ve Barış Yurtçu evlilik yolunda ilk adımı attı.

Başkent Lefkoşa’nın sevilen simalarından, ayni zamanda Fit&Fab Diet Kliniği’nin sahibi Uzman Diyetisyen Övünç Selden yeni yaşına girmenin mutluluğunu yaşadı.

Başkent Lefkoşa’nın bir başka sevilen siması Cemre Maniga. Geçtiğimiz günler yeni yaşına girmenin mutluluğunu yaşadı.

Yakın Doğu Bank Gönyeli Şubesi’nin başarılı personellerinden de olan Cemre Maniga’ya önce iş arkadaşları bankada pasta keserek kutladılar. Gece ise ailesi, bu mutlu anı sade bir biçimde kendi aralarında ölümsüzleştirdiler.
Bu arada boş zamanlarında dinlenmek adına bol bol ata binerek yorgunluk atan Cemre Maniga, uzun yıllar önce magazin dünyasında da adından söz ettirenler arasındaydı.


Şarkıcı Ebru Polat, Etiler’de bir AVM’de görüntülendi.

Sevgilisinden yeni ayrıldığını anlatan Polat, ilginç bir karar aldığını söyledi. Polat, “Ben de Tarkan gibi bir hayranımla evleneceğim.B eni en çok mutlu edecek kişinin bir hayranım olduğuna inanıyorum. Çünkü beni iyi tanır, her şeyimi bilir dedi”…


Güzelyurt’un sevilen gençlerinden Tahir Kıbçak ve güzeller güzeli nişanlısı Seren Avcı ile kış tatili için Uludağ’a gittiler..


Benzer Haberler

“Statükoyu bozacak yapısal dönüşüm ve reformlara ölesiye karşı olmak onların varlık sebebi”

Voice Kıbrıs Haber

İngiliz vatandaşları seçmen kütüklerinden çıkarılıyor

Voice Kıbrıs Haber

Nöbetçi eczaneler (25 Mart 2022)

GMF Doğu Akdeniz’deki enerji perspektifleriyle ilgili bir rapor yayınladı

Voice Kıbrıs Haber

Çok acil B rh pozitif kan aranıyor

Voice Kıbrıs Haber

“Bedelini hep birlikte ödeyeceğiz”