Narden Bingölle Nar-ı hayat

Hayallerinin peşinden koşmak isteyenler haydi, sahne sırası sizde!

narden bingöl
Narden Bingöl

Kameranın önünde olmak, modellik yapmak yada moda fotoğrafçısı olmak  hayallerinizi mi süslüyor?  Hayata geçirmek istediğiniz herhangi bir senaryonuz yahut projeniz mi var?

Eğer öyleyse, kısmet kapınıza kadar geldi demektir sevgili dostlar. Bugünkü yazımızda size vermek için sabırsızlandığımız müjdeler var.

V&B Model ve Oyunculuk Atölyesi geçtiğimiz kasım ayında faaliyetlerine başladı. Moda fotoğrafçısı Bilal Baştemur ve Bay Kuzey Kıbrıs 2008 birincisi Model Barış Ozan Varol kurucu ortaklar.

Gözlemlediğim kadarıyla kendi dostluklarının tüm samimiyetini bu yeni oluşuma aktarmışlar. Ayrıca  kısa sürede gördükleri ilgiden dolayı da son derece mutlu ve heyecanlılar. İleriye dönük güzel projeleri var.

Birçoğumuzun içinde var olsa da bir şekilde bastırılan, saklanan yada fark edilmeyen  o yetenekler var ya? İşte vakit, onların vaktidir. Eğer yukarıda yazanların herhangi birine karşı bir yeteneğiniz olduğunu biliyorsanız harekete geçmekte geç kalmayın derim. Zira; İlk atölye çalışması, Türkiye’nin sevilen ve başarılı oyuncularından, seslendirme sanatçısı Murat Prosçiler öncülüğünde gerçekleşti.

Murat Prosçiler’i en son çok uzun soluklu olmasa da STAR TV’nin sevilen dizisi “Kara Sevda” da izlemiştik. Ardından TRT1’de yayınlanan “Baba Candır” da rol alan başarılı oyuncu, şu sıralar başrolünde Mert Fırat’ın yer aldığı, SHOW TV ‘de yayınlanan “Aşk ve Gurur” dizisine 4. Bölümden itibaren dahil oldu.

Sponsor

Edindiğim bilgiye göre, “kamera önü oyunculuk” alanında yapılan workshop başarıyla sonuçlandı. Hem  V&B Model ve Oyunculuk Atölyesi, hem de Murat Prosçiler gösterilen ilgiden hayli memnun kaldı.

Aslında düşünüyorum da yapılan bu atölye çalışmalarının en güzel tarafı, kendi yeteneğini fark etmek , bunu performansa çevirmek ve bu yolda ilerlemek isteyen her yaştan insana bu fırsatların sunuluyor olması. Sizce de öyle değil mi?

V&B Model ve Oyunculuk Atölyesi’nin faaliyetleri, ülkemizde kapalı kalan bu sektöre bir umut ışığı olması açısından son derece önemli. Onlar, Türkiye ve ülkemizden kendi alanlarında başarılı isimlerle işbirliği yapıp oyunculuk,modellik, tasarım alanlarında workshoplarını gerçekleştirmek için bu yola baş koydular.

“Peki ama atölye nerede?” diye soranlara söyleyelim , Lefkoşa Surlariçi bölgesinde. Detaylı bilgi almak için 0542 879 21 86 ve 0533 866 95 12 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Durun daha bitmedi. İleriye dönük büyük projelerden bir tanesi için geri sayım başladı. Aldığım duyumlara göre çok ses getirecek söylemedi demeyin.

Sadece ülkemiz vatandaşlarının katılabileceği, “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışma programı, Kıbrıs – ATV – OE PRODUCTİON ve V&B Model ve Oyunculuk Atölyesi iş birliği ile önümüzdeki ay başlıyor. Gerek başvurular, gerekse daha fazlası için araştırmaya başlasanız iyi olur derim dostlar.

Ülkemizde bu gibi girişimler bizi heyecanlandırıyor doğrusu. Zira; Gençlerimizin yeteneklerini gösterebileceği ve sonunda da uçsuz bucaksız bir kapının aralanma fırsatının doğacağı yıllar önce kimin aklına gelirdi ki? Sevgili Bilal Baştemur ve Barış Ozan Varol’u gönülden kutlarım.

O zaman hayallerinin peşinden koşmak isteyenler haydi, sahne sırası sizde…

Sevgiyle Kalın…


Benzer Haberler

Sanat Işığıyla Aydınlanan Girne Akşamları

SysAdmin

Yeryüzünde Bir Yer. İnsanca Yaşamak İçin

Eralp Adanır’dan Geçmişi Aydınlatan Bir Eser Daha…

Hayalleri Olmalı İnsanın, Peşinden Koşabileceği..

ÜLKEMİZDEN SEÇKİN VE ULUSLAR ARASI BİR MÜZİK KONFERANSI GEÇTİ

ALASHİA’NIN KALBİ, KAYIP MİRASI İÇİN ÇARPIYOR