Narden Bingölle Nar-ı hayat

EN LEZZETLİ KOKTEYL REÇETELERİ ADINA!

 

narden bingöl
Narden Bingöl Narden Bingöl’le Narı-ı Hayat

 

 

İlk yarışmanın üzerinden tam 3 yıl geçti. Yapılan organizasyonlar her seferinde daha bir heyecanlı ve eğlenceli bir şov haline geliyor. Bunu bilen ve bizzat yaşayanlar ise sabırsız şu sıralar. Zira, “4. Kuzey Kıbrıs Bartender Kokteyl Yarışması” için geri sayım başladı.

Ülkemizde faaliyet gösteren birçok markanın sponsorluklarında ve “Banquet Magazine” dergisi tarafından tam bir festival havasında geçecek olan organizasyon, 22-23-24 mayısta Girne’de, “The House & Garden” da dostlar. Meraklısına duyurulur.

30’un üzerinde, birbirinden yetenekli bartender’ın kıyasıya yarışacağı bu büyük organizasyon için birçok markanın sponsor olduğu ve yine onlarca firmanın ödüllere katkı koyduğu kulağıma gelen bilgiler arasında. Birde unutmadan, organizasyona yurtdışından da oldukça büyük bir ilgi olduğu konuşuluyor .

Yarışmanın Organizasyon Komitesi Başkanı ise; Banquet Magazin Dergisi sahibi, Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Yakın Doğu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi olan ve ülkemizde oldukça faydalı ,güzel işlere imza atan değerli isim sevgili Salih Doğrusöz.

Bu arada puanlanacak olan kategoriler;  “En Teknik Bartender”, “En Yaratıcı Bartender”, “En Aromalı Kokteyl Yaratıcısı” ve “En Görsel Kokteyl Yaratıcısı” kategorileri dostlar. Genel toplamda ise en fazla puanı alacak ilk üç yarışmacı 2017’nin “Kuzey Kıbrıs Bartender Kokteyl Yarışması” şampiyonu, 2. Ve 3. olmanın haklı mutluluğunu yaşayacak.

Bu yıl yapılacak olan bir yenilikten bahsedelim mi? Yarışmaya, genel toplama etki etmeyecek 2 kategori daha eklendi. Zira,  2016’da ilk kez uygulanan “En Yaratıcı Kokteyl Adı” kategorisine bu yıl “En İyi Kostüm ve Üniforma” eklendiğini, net olarak Salih Doğrusöz’ün kendisinden öğrendim.

Ayrıca ufak bir güncellemeyi daha paylaşmamız gerekirse; Jürinin ortak oylarıyla 2 yarışmacı da “Jüri Özel Ödülü”ne  layık görülecek. Bu muhteşem organizasyonun finalinde ise toplam 22 ödül sahibini bulmuş olacak.

Fotoğrafta gördüğünüz Tolga Germiyanoğlu. Kendisi bu yıl ki yarışmanın jüri başkanı. Türkiye,Avrupa ve Dünya Barmenler Şampiyonu unvanına sahip bir isim.

Sizi bilmem ama ben bu organizasyona daha yakından bakmak istiyorum dostlar.Bu 3 günden birinde orada olacağım. Hem ortamı koklamak, keyifli bir akşam geçirmek, hem de ikramların tadına bakmak adına.

Yoksa sizin davetiyeniz yok mu? Eğer yoksa üzülmeyin . Çünkü 22 mayıs pazartesi saat 18.00’den itibaren davetiyelerinizi kapıdan alabilirsiniz.

“Peki sen nasıl aldın?” diye soracak olursanız, ben davetiyemi  Salih Doğrusöz’ün bizzat kendisinden aldım. Sağolsun beni de unutmamış. Teşekkür ve sevgilerimle.

Kısacası, giriş cümlesinde de dediğim gibi geri sayım devam ediyor. Hazırlıklar neredeyse tamam. Geriye sadece heyecanlı bir bekleyiş kaldı.

Bakalım bu yılın en yaratıcı kokteyli hangi ellerden çıkacak…

Sevgiyle kalın.

 


Benzer Haberler

Sanat Işığıyla Aydınlanan Girne Akşamları

SysAdmin

Yeryüzünde Bir Yer. İnsanca Yaşamak İçin

Eralp Adanır’dan Geçmişi Aydınlatan Bir Eser Daha…

Hayalleri Olmalı İnsanın, Peşinden Koşabileceği..

ÜLKEMİZDEN SEÇKİN VE ULUSLAR ARASI BİR MÜZİK KONFERANSI GEÇTİ

ALASHİA’NIN KALBİ, KAYIP MİRASI İÇİN ÇARPIYOR