Uncategorised

U-14’lere çifte temas

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da önemli bir adım atarak oluşturulacak 14 yaş altı karması ile Uluslararası Akdeniz Kupası (International Mediterranean Cup – MIC) organizasyonuna katılacak.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenecek ve turnuvanın bu yıl 17’ncisi gerçekleştirilecek. Organizasyona dünya futbolunun önemli kulüplerinin katılacağı öğrenildi. Turnuvada ülkemiz karması, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da “CTFA Stars” yani “KTFF Yıldızları” adı altında mücadele edecek.
KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, U-15 karmasının Nisan 2017’de Barselona’ya gitmesi için onay aldıklarını, daha önce Londra’da yapılan ve son yıllarda ara verilen Londra karması ile bizim takımlar arasında yapılan maçların 19 Mayıs 2017’de tekrar yapılması için destek aldıklarını da belirtti.

FIFA’ya üye olmayan ülkelerin katıldığı 8 takımlı turnuvanın bu yıl haziran ayı içerisinde bizim ülkemizde yapılması için çalışmalar yaptıklarını, bu nedenle Federasyon temsilcisi Orçun Kamalı’nın önümüzdeki günlerde İsviçre’ye gideceğini de sözlerine ekledi.

Söz konusu organizasyonun ardından bu kez de ülkemizde yine U14 kategorisinde ve yurt dışından takımların katılacağı bir organizasyon düzenlemek için girişim başlattıklarını söyleyen KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, her iki organizasyonla ilgili resmi açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: BRT


Benzer Haberler

“Πρέπει επιτέλους να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε που είμαστε”

Voice Kıbrıs Haber

“Δεν υπάρχει διάθεση να αγγίξουμε το κυπριακό…”

Voice Kıbrıs Haber

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Cyprus Forum

Voice Kıbrıs Haber

Η απειλή αφανισμού της Τ/κ κοινότητας

Voice Kıbrıs Haber

“«Ελάτε να λύσουμε το πολιτικό μας πρόβλημα”

Voice Kıbrıs Haber

Yolsuzluk siyasete karşı güvensizliğin büyüklüğünü gösteriyor

Voice Kıbrıs Haber