Uncategorised

Polis bülteni

MAĞUSA’DA UYUŞTURUCUDAN 2 GENÇ TUTUKLANDI

Mağusa’da evlerinde uyuşturucu madde bulunan 18 ve 21 yaşlarındaki 2 genç tutuklandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, dün gece 23.00-24.00 saatleri arasında Mağusa’da G.Ş. (E-21) ve K.K.’ye (K-18) ait ikametgahta polis tarafından yapılan aramada içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 1 adet sigara izmariti, yaklaşık 100 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve bir adet öğütücü bulunarak, emare olarak alındı. Adı edilenleri tutuklayan polisin soruşturması devam ediyor.

İZİNSİZ ESKİ ESER TASARRUFU

Lefkoşa-Mağusa anayolunun Ulukışla yol kavşağında, Y.B.(E-44) tarafından yol kenarına gizlenen Neolitik (Cilalı Taş) döneme ait eski eser nitelikli ucu sivri taş balta bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma sürüyor.

MAĞUSA’DA HIRSIZLIK

Gazimağusa’da faaliyet gösteren “Mr. Pound” isimli işyerinde müşteri olarak bulunan G.Ş.(E-21) ve K.K. (K-18), işyeri içerisindeki reyonlarda bulunan muhtelif miktarda süs ve mutfak eşyasını sırt çantalarına gizleyerek, çaldı. Adı edilenler tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

Akıncılar’da ise Veli Gazi’ye ait tarla içerisinde bulunan 7 adet rulo balya çalındı. Olayın polisin bilgisine gitmesi üzerine yürütülen soruşturmada, meselede şüpheli görülen O.M. (E-45) ve S.M. (E-50) tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak:TAK


Benzer Haberler

“Πρέπει επιτέλους να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε που είμαστε”

Voice Kıbrıs Haber

“Δεν υπάρχει διάθεση να αγγίξουμε το κυπριακό…”

Voice Kıbrıs Haber

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Cyprus Forum

Voice Kıbrıs Haber

Η απειλή αφανισμού της Τ/κ κοινότητας

Voice Kıbrıs Haber

“«Ελάτε να λύσουμε το πολιτικό μας πρόβλημα”

Voice Kıbrıs Haber

Yolsuzluk siyasete karşı güvensizliğin büyüklüğünü gösteriyor

Voice Kıbrıs Haber