Kıbrıs'ta Yaşam

Kıbrıs’ta Yaşam (23 Nisan)

 

olgan mustafa
Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

23 Nisan çocuk bayramı haftasında okul öncesi ve ilk okullarda 23 Nisan Egemenlik ve çocuk bayramı kutlanmaya devam ediyor..Böyle olunca da renkli görüntüler ortaya çıkıyor..


Almanya da başarılı bir Türk kızı…Uzun yıllar Almanya da hayatını sürdüren ve orada hem Türk hem de Alman müşterilerine güzellik salonunda saç tasarımları uygulayarak güzellik katan Ayşe Novin Joghan bu işe yıllarını adamanın sevincini yaşıyor…Çevresi tarafından oldukça sevilen Güzellik uzmanımız 2017 ye ait yeni tasarımlarını yakında özel müşterilerine tanıtacak..


Girne’nin tanınmış dj Uğur Atay 2017 yaz aylarına yoğun bir şekilde hazırlanıyor..Şimdilerde yine Girne de Cumartesi akşamları Papageno Bar da setin karşısına geçip Türkçe ve yabancı parçalarla eğlenmeye gelenlere unutulmaz dakikalar yaşatıyor.


Girne’nin sevilen simalarından Menteş Koruçam’ın çifte mutluluğu..Hem eşi Tanya’nın hemde kızlarının doğum günü aynı olunca mutluluğu bir anda yaşamasına sebep oldu..Bizde Menteş Korucan’ın ailesinin doğum günlerini kutluyoruz..


Güzelyurt bölgesinin sevilen simalarından başarılı program sunucumuz Firdevs Nur uzun yıllardır Ada tv de yayım hayatına devam ediyor..İlkbahar ve Yaz aylarının hareketliliğinden faydalanan sunucumuz yeniliklere hazırlanmaya başlamış bile…


Halkın Partisi başkanı Kudret Özersay motosiklet sürüyor..Sürüyor sürmesine ama aslında büyük mesajlar veriyor..İşe giderken böyle gidersek diyor..Hem çevre kirliliği hem trafik hemde maddi olarak sizce de doğru değil mi?..İşte Kudret Özersay ın da Bu renkli motora binip poz vermesi yerinde olduğunu düşünüyoruz


Garfield Bar da geceler bir başka oluyor..Burak Yılmaz da bu hafta sonunu bu mekanı seçerek arkadaşlarıyla eğlenmenin tadını çıkardı..

Daha önce Grup Enter olarak sahnelere çıkan

sesi ve repertuvarı ile dikkat çeken Faruk Bahadır sahnelere Pass Note grubu ile çıkmaya başladı…Şu sıralar Mekan Vitrin de sahne alan Faruk ve grubu Pass Note bir birinden güzel şarkı ve yorumlar ile eğlenmeye gelenlere unutulmaz saatler yaşatıyor..


Türkiye de olduğu gibi Kıbrıs’ta da beğeni ile izlenen dizi O Hayat Benim 131. bölümü ile 2 Mayıs Akşamı final yapacak…O Hayat Benim dizisi konu gereği Kıbrıs’ta da çekimi olmuş ve dıikkat çekmişti


Bu gece nefesler tutulacak..iki dev Takım Galatasaray ve Fenerbahçe’nin karşılaşması adamızda da bir çok yeri kilitleyecek..Spor severlerin heyecanları bir o kadar daha artacak..iki takımada başarılar diliyoruz..


Benzer Haberler

20 yaşında hayatını kaybetti

“Canım Annem Resim ve Karikatür Yarışması”nın sonuçları açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

TUFAD “Grand Prix” ödülüne layık görüldü

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs’ta Yaşam (10 Şubat Cumartesi)

Kıbrıs’ta Yaşam (4 Şubat Pazar)

Kıbrıs’ta Yaşam (3 Şubat Cumartesi)