Kıbrıs'ta Yaşam

Kıbrıs’ta Yaşam (13 Mayıs)

olgan mustafa
Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba sevgili Voice of the Island okuyucuları

Bugün size İngiltere’nin başşehri Londra’dan sesleniyorum. Bugünkü magazin haberlerime üzülerek başlıyorum.

 

 

 

Türkiye’de olduğu gibi Kıbrıs ta ve farklı ülkelerde gurbette yaşayan müzik severler tarafından sesi ve yorumuyla gönüllerde taht kuran değerli sanatçımız İbrahim Erkal ı geçirmiş olduğu beyin kanaması sebebiyle yoğun bakımda tutulduğu hastanede hayata veda etti. Bizde Voice of the Island ailesi olarak ailesi yakınları ve müzik dostlarına tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.


Geçtiğimiz günler Başkent Lefkoşa’nın sevilen sımalarından Ahmet ve Esra Gençosman Lefkoşa Elysium Park Wedding Hall da Dünya evine girdiler. Bizde bu genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Kıbrıs’ın tanınmış DJ’i  Mağusalı Haşim Volkan yapmış olduğu kendine tarzlarla gündemini koruyor. Setlerden vücut çalışmalarına canlı söyleyişlerinden modelliğe kadar uzanan bir çok yönü olan başarılı DJ Haşim Volkan yaz aylarında sürprizlere hazırlanıyor. Fırsat buldukça da yurt dışı gezilerine giden ünlü DJ imiz iyice enerji toplamış görünüyor. Bu enerjisini açık hava clublarına hayranlarına sakladığı kulağımıza gelenler haberler arasında.


Kıbrıs’ın sevilen sanatçılarından Olga Matıuc bütün kış boyunca yapmış olduğu programlara ara vererek müzisyen arkadaşları ile Hollanda’nın baş şehri Amsterdam a gittiler. Burada dinlenip Kıbrıs a döndüklerinde Yaz projeleri ile ilgili çalışmalara başlayacakları da gelen haberler arasında..


KKTC Futbol Dünyasında Gönyeli spor kulübünün uzun süreli başarılı futbolcularından Ulaş Candanal futbol sezonunun sona ermesiyle derin nefes aldı. Şu sıralar ihmal ettiği dostlarını da ziyaret ederek onlara zaman ayırıyor.


Yaşamını İngiltere’nin Londra şehrinde geçiren ve bir derneğin başında olan İlkay Ünsal çalışma arkadaşları ile birlikte dinlenmek ve araştırmak adına ispanya ya gittiler.


35 yıllık bir serüven ve Hülya Avşar.

1982 yılında Türkiye Güzellik yarışmasında birinci gelen ve evlenip boşandığı ortaya çıktığı zaman tacı elinden alınan sanatçı o günlerde magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Bundan etkilenmiş ancak hiç yılmayacağına ant içmişti Hülya Avşar. Film oyunculuğundan şarkıcılığa TV programlarından sinema ve TV oyunculuğuna kadar büyük bir başarı grafiği çizmiştir. Arada bazı sallantılı günler geçirse de yılmayarak hayatına ve işine devam etmiştir. Belki de tacı alınmasa bugün eski güzeller gibi tarih sayfalarında yok olur gider miydi? Bir gerçek var 35 yıl içerisinde adını altın harflerle yazdırdığı ve uzun yıllar bunu koruyacağı…


Lefkoşa’nın sevilen gençlerinden Halil, evli, bir çocukları bir de Galatasaray hayranı olduğunu biliyor muydunuz..Onu seven arkadaşları bu yönünü bizlere aktarmışlar..bizde yayımlıyoruz..


Türkiye ve Kıbrıs ta şarkıları ile sevilen sanatçı Coşkun Sabah boşandı. Uzun süren boşanma süreci sonrasında avukatları ile eşine 4,5 milyon tazminat ödemeyi de kabul ettiğini bildirdi…


Mağusa’nın sevilen sımalarından Samiye Saraçlı şu sıralar yoğun bir şekilde resim çizme çalışmalarına devam ediyor. Fırsat bulur bulmaz ise dinlenmek adına dostlarıyla buluşup hasret gidermek ve bu buluşmaları resimleyerek ölümsüzleştirmek adına paylaşıyorlar.



Benzer Haberler

20 yaşında hayatını kaybetti

“Canım Annem Resim ve Karikatür Yarışması”nın sonuçları açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

TUFAD “Grand Prix” ödülüne layık görüldü

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs’ta Yaşam (10 Şubat Cumartesi)

Kıbrıs’ta Yaşam (4 Şubat Pazar)

Kıbrıs’ta Yaşam (3 Şubat Cumartesi)