Kıbrıs'ta Yaşam

Kıbrıs’ta Yaşam (10 Haziran Cumartesi)

Merhaba Voıce Of The Island okuyucuları.İşte yoğun geçen bir haftanın ardından sizlerle yine birlikte olmak çok güzel..Adamızda sıcakların hissedilmesine başlanan bu günlerde magazin haberlerimizle sizleri baş başa bırakıyorum…Sağlıklı huzurlu ve mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim.

olgan mustafa
Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

 

 

Türkiye’nin sevilen ses sanatçılarından Deniz Seki geçtiğimiz pazartesi günü üç yıl iki ay süreyle yattığı ceza evinden tahliye oldu…Çok duygusal anlar ile basın karşısına çıkan Deniz Seki sizleri çok özlemişim derken gözyaşlarını tutamadı..Seki daha sonra Ozan Çolakoğlunun stüdyosuna girerek orada şarkı da okudu .Ozan Çolakoğlu ve İskender Paydaş ile hazırlayacağı iki parçayı single olarak piyasaya sürmeyi planladığını da onu özleyen hayranlarına müjdesi olacağını söyledi.


Geçtiğimiz günler Kıbrıs’a gelen Filiz Kasım çok sevdiği dostları Müjgen Sönmez ve Mehmet Eksoz ile doğum gününü kutlamanın sevincini yaşadı….


Yine Türkiye de olduğu gibi Kıbrıs’ta da sevilen pop sanatçısı Kenan Doğulu son sürat albüm çalışmalarına devam ediyor.Yazın gelmesiyle daha fazla gecikmek istemeyen Doğulu albümü piyasaya çıkartmak için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.


Yakın Doğu Üniversitesi öğrenci dekanlığında görevli psikolog Hüseyin Direk geçtiğimiz hafta sonu yakın arkadaşları ile yaz sezonuna iddialı giriş yapan Cage Club’ta eğlenme fırsatı buldular.


Geçtiğimiz günlerde Yılın Mimar Sinanları ödül gecesinde müzik kategorisinde ödül alan ünlü sanatçı Gülşen gecede giydiği giysi için 10.350 tl harcadı…Farklı bir konsept’e sahip beyaz kostümü oldukça dikkat çekti..


Başkent Lefkoşalı ünlü djlerimiz den dj BARRİSO ve DJ Mr Joker 2017 yaz aylarında çalışmalarına Sky Lounge and bar da başladılar..


Türkiye de yapılan iddialı müzik yarışmalarından O Ses Türkiye de dikkat çeken Uğur Etiler öğrenci olduğu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na devam ediyor, hemde program aldığı mekanlarda şarkılar söylüyor…Okulun tatile gireceği kısa zaman sonrasında müzik çalışmalarına daha yoğun devam edeceği kulağımıza gelenler arasında….


Magosa bölgesinde yaşayan Çağda Aşan yoğun bir biçimde çalıştığı iş yeri CITYMALL da çalışma arkadaşları ile mutlu bir şekilde görevlerine devam ediyorlar…Mutluluklarını dile getiren bir de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmemişler.


Dansları ile dikkat çeken Ezgi ve Sonuç ikilisi yazın güzelliklerinden yararlanarak hem güneşleniyorlar hemde denizde serinlemenin keyfini yaşıyorlar…kısa zaman öncesinde ise bu ikili gelecekte hep birlikte olmak adına nişan yüzüklerini de takmışlar.Bizde bu ikiliyi tebrik eder ,mutluluklar diliyoruz…


Türkiye televizyonlarında olduğu gibi Kıbrıs’ta da beğeni ile izlenen ve aylar önce finali gerçekleşen Kiralık Aşk dizisi ödül aldı…Medya sektörünün düzenlediği Media mix Festivalinde star ekranlarında bir döneme damgasını vuran Kiralık Aşk  en iyi komedi ödülüne laik görüldü.


Benzer Haberler

20 yaşında hayatını kaybetti

“Canım Annem Resim ve Karikatür Yarışması”nın sonuçları açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

TUFAD “Grand Prix” ödülüne layık görüldü

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs’ta Yaşam (10 Şubat Cumartesi)

Kıbrıs’ta Yaşam (4 Şubat Pazar)

Kıbrıs’ta Yaşam (3 Şubat Cumartesi)