FeaturedKIBRISSpor

Formula Drift yıldızı, Cemsa Karting’de drift gösterisine katılacak

Amerika’nın Pro Drift Şampiyonası olan Formula Drift’in yıldızı, 3 şampiyonluğu bulunan Amerikalı yıldız Chris Forsberg, Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu ile EMSO’nun davetlisi olarak bugün Kıbrıs’ın kuzeyine geliyor.

2004 yılından beri Formula Drift Şampiyonası’nda mücadele eden, James Deane ile 3 şampiyonluk rekorunu paylaşan ve Formula D tarihinin en çok podyum alan sporcusu Chris Forsberg Cemsa Karting tesislerinde drift gösterisine katılacak

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu ile EMSO’nun daveti üzerine ülkemize gelecek olan Amerikalı yıldız, hem kısa bir tatil yapacak, hem de Pazar günü Cemsa Karting tesislerinde drift gösterisine katılacak.

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu gözlemcileri ve hakemlerinin yanı sıra, Motorsporları severlerle buluşacak olan Forsberg, tecrübelerini hayranlarıyla paylaşıp imza dağıtacak.

KKTOK Başkanı Tigin Kişmir, “Böylesine önemli bir yıldızı ülkemizde ağırlayacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Motorsporları ile ülkemizi dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kişmir, 18 Temmuz 2021 Pazar günü saat 18:00 ‘de tüm Motorsporları severleri Cemsa Karting pistine davet etti.

Yarın saat 18.00 de Lefkoşa da Cemsa karting de Chris Forsberg’in de imza dağıtması planlanan drift show organize edilecek.
Voice Kıbrıs Haber

Benzer Haberler

Meteoroloji Dairesi uyardı!

“Sadece bugün değil, geleceği de çaldılar”

Voice Kıbrıs Haber

“Sağlık sisteminde yıllardır yaşanan sorunlara öncelik verilecek”

Su kesintisi yapılacak

Voice Kıbrıs Haber

Pandemi Hastanesi önünde PCR kuyruğu!

Voice Kıbrıs Haber

Okullarda karne heyecanı