FeaturedKIBRIS

Kız meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi daha tutuklandı!

(Kamalı Haber) – Gönyeli’de kız meselesi yüzünden çıkan kavgayla ilgili 2 zanlının ardından 1 zanlı da tutuklandı. Zanlılar mahkemeye çıkarıldı.

Polis memuru Serkan Numan mahkemede olguları aktardı.

Numan, 2 zanlının kız meselesi yüzünden sosyal medya hesabı olan İnstagram üzerinden aralarında tartışıp, 24 Nisan 2024 tarihinde saat 03:20’de Gönyeli’de umumi bir yer olan Gümüş Sokakta buluşarak birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine vurmak suretiyle kavga ettiklerini kaydetti.

Polis, kavga anında zanlılardan birinin üzerinde kanunsuz olarak bulundurduğu henüz tespit edilemeyen bıçak ile diğer zanlıyı kafasının arka kısmına sallamak suretiyle 3 santim uzunluğunda kesi oluşup, yaraladığını söyledi.

,Polis memuru, zanlı diğer zanlıyı olay yerine getiren ve ayırmaya çalışan taksiciye de konu bıçağı sallayarak, sağ baş parmağını, sağ işaret parmağını, sol kol dirseğini, göğüs kısmını yaraladığını kaydetti.

Her iki yaralanın da devlet hastanesindeki ilk yardım tedavilerine müteakip taburcu edildiğini söyleyen polis, her iki zanlının da Gönyeli Polis Karakolu’na celp edilerek derdest emri gereği tutuklandığını belirtti.

Serkan Numan, yaralanan zanlının muhaceret kontrolünde 25 Aralık 2023 tarihinden beri KKTC’de toplamda 122 gün ikamet izinsiz olduğunun belirlendiğini açıkladı.

Polis, diğer zanlının ise olay yerinden zanlıyı  araçla aldığını, yolda giderken olayda kullanılan bıçağı aracın camından atarak delili imha etmeye çalıştığını açıkladı.

Polis, zanlının 25 Aralık 2023 yılında soygun, zorla adam kaçırma, şiddet tehdidi suçlarından teminata bağlandığını belirtti.

Polis, diğer zanlının ise 26 Mart 2023 yılında uyuşturucu madde ve tecavüzkar alet taşıma suçlarından teminata bağlandığını, ülkede öğrenci statüsünde bulunduğunu belirtti. Polis, zanlının yaralama, kanunsuz bıçak taşıma, diğer zanlının ise kavga ve KKTC’de izinsiz ikamet etme, yeni tutuklanan zanlının ise delilleri imha etmeye çalışma suçlarından teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, Bulut ile Toy’un 2 ayı aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine, Kayhan’ın ise 30 bin TL nakit teminat yatırmasına, iki kefilin 400’er bin TL kefalet senedi imzalamasına, yurt dışına çıkışının yasaklanmasına emir verdi.


Benzer Haberler

“Klasik Otomobil Hazine Avcılığı” etkinliği otomobil tutkunlarını bir araya getirdi

Voice Kıbrıs Haber

Öğrenci belgesini sahteleyen kişiler tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Çatalköy’de iş kazası!

Voice Kıbrıs Haber

Gönyeli ve Mağusa’da kaza: 2 sürücü tutuklandı, 1 kişi yoğun bakımda!

Voice Kıbrıs Haber

Meyvecilikte yeni uygulamalarla ilgili eğitim

Voice Kıbrıs Haber

Küresel piyasalar Fed’e ilişkin beklentilerle pozitif seyrediyor

TAK