Uncategorised

Fenerbahçe – Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig’de bitime 2 hafta kala heyecan doruk noktasına ulaştı. 33. haftaya 3. sırada giren Fenerbahçe, en yakın takipçisi Galatasaray’la olan puan farkını artırmak için bugün Trabzonspor’u konuk edecek. Konuk Trabzonspor ise, avrupa kupası ümitlerini sürdürmek için Fenerbahçe’yi yenmekten başka bir şey düşünmüyor. Peki Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’de 33. hafta maçları bugün başlıyor. Haftanın en önemli maçlarından birinde bugün Fenerbahçe, sahasında Karadeniz temsilcisi Trabzonspor’u ağırlayacak. Peki Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

İKİ TAKIM DA KAZANMAK İSTİYOR

Gençlerbirliği galibiyetiyle moral bulan ve en yakın takipçisi Galatasaray’la puan farkını korumayı başaran 3. sıradaki Fenerbahçe, bugünkü maça; hem sarı kırmızılılarla puan farkını açmak hem de taraftarına bir Trabzonspor galibiyeti hediye etmek için mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

Konuk Trabzonspor ise, avrupa kupalarına gitme şansını son haftaya taşımak için ve Fenerbahçe karşısındaki kötü giden serisini bitimek için kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

FENERBAHÇE’DE EKSİKLER CAN SIKIYOR

Zorlu Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe’de kart cezalısı Alper Potuk’un yanı sıra sakatlıkları süren Fernandao, Fabiano, Uygar Mert Zeybek ve Mehmet Topal takımdaki yerlerini alamayacak. Konuk ekip Trabzonspor’da ise kart cezalısı Onazi ve kadro dışı Mehmet Ekici dışında eksik bulunmuyor.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat 19.00’da başlayacak ve Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kaynak:BBC


Benzer Haberler

“Πρέπει επιτέλους να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε που είμαστε”

Voice Kıbrıs Haber

“Δεν υπάρχει διάθεση να αγγίξουμε το κυπριακό…”

Voice Kıbrıs Haber

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Cyprus Forum

Voice Kıbrıs Haber

Η απειλή αφανισμού της Τ/κ κοινότητας

Voice Kıbrıs Haber

“«Ελάτε να λύσουμε το πολιτικό μας πρόβλημα”

Voice Kıbrıs Haber

Yolsuzluk siyasete karşı güvensizliğin büyüklüğünü gösteriyor

Voice Kıbrıs Haber