FeaturedKIBRIS

Yolun içindeki bu kaçıncı direk?

Elektrik direğini yolun içinde olmasını normal mi karşılıyoruz!

Çatalköy’de Laden Sitesi’ne giden sokakta bulunan elektrik direğini etrafa tehlike saçıyor. Herhangi bir uyarı tabelası olmaması nedeni ile ilk kez gören herkesin yolun içindeki elektrik direğine şaşırıyor. Çatalköylülerin varlığına alıştıkları yolun içindeki direk uzun zamandır etrafa tehlike saçıyor. Laden Sitesi sakinleri ve o yolu kullananları artık direğin varlığına alışmış olsa da kez görenler büyük şaşkınlık yaşıyor.

Herhangi bir uyarı tabelası olmaması nedeni ile ilk kez yolun içindeki elektrik direği ile karşılaşıyor. Akşam karanlığında ilk defa yolu kullanan herkesin panik yaşamasına neden olan elektrik direği ile ilgili mahalle sakinleri yetkililerin gerekli işlemleri yapmasını bekliyor.

Kaza olmadan düzeltilsin.

Voiceoftheisland haber merkezine ulaşan vatandaşlar “Yağız Sokak’ta yolun içindeki direği haber yapmıştınız, bizim mahallemizdeki elektrik direğini de haber yapın, belki yetkililer sesimizi duyar ve düzeltirler.” “Bizler alıştık ama ilk defa yolu kullanacak olanlar için büyük endişe duyuyoruz, direğin yerinin değişmesi için kaza olması mı bekleniyor?” şikâyetiyle ulaştılar.

Çatalköy’de Laden Sitesine ilk kez gelenlerin yolun içindeki elektir direğine dikkat etmeleri ve yolu kullanacaklarında dikkatli olmalarını rica ediyoruz.

 



Benzer Haberler

LTB’nin 20.’sini düzenlediği Kıbrıs Tiyatro Festivali perdelerini açtı

Voice Kıbrıs Haber

Düşürülen cüzdanı çalan şahıs tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Hesap tartışması bıçaklı saldırıyla bitti

Voice Kıbrıs Haber

Yük asansörüyle yaklaşık 1.5 metre düştü

Voice Kıbrıs Haber

Lapta’da restoranda yangın!

Voice Kıbrıs Haber

Girne-Değirmenlik Anayolu ve Gemikonağı’nda kaza!

Voice Kıbrıs Haber