FeaturedKIBRIS

Üçü de Kıbrıslı!

Londra’da düzenlenen 2017 Dünya World Beauty Fitness & Fashion yarışmasında, Muscle Model dalında Ersen Öznesil, Fitness dalında ise Cevdet Yıldız ile Görkem Çırakoğlu yarışacak.

Dünya şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanan sporcularımızın üçü de Kıbrıslı ve önceki WBFF PRO Beauty Fitness & Fashion yarışlarında elde ettikleri önemli başarıları var. Dünyada Türkiye’yi ve dolayısıyla Kuzey Kıbrıs’ı temsil edebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “ İnşallah şampiyonlukları Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’a getiririz.” ifadelerini kullandılar.

voiceoftheisland.com

Bugün Türkiye saati ile 12.00’de podyuma çıkacak olan sporcularımız, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade ettiler;

Cevat Yıldız “Bu spora başladığımda benim tek bir derdim vardı. Yaptığım işte dünyanın en iyisi olmak ve ülkemi en iyi şekilde yurt dışında temsil etmek. Bugüne gelene kadar girdiğim her yarışta, gerek duruşumla gerek aldığım derecelerle insanlara örnek olmaya çalıştım. Dünya şampiyonası için de 7 aydır canımı dişime katarak çalıştım. Sonuç ne olur bilmem ama tek istediğim, beni seven, sayan, dualarını esirgemeyen, benden yaşça küçük olup beni idol gören 7’den 70’e herkesin yüzünü güldürmek nasip eder.

Görkem Çırakoğlu “Kürsüye dünya şampiyonu olarak çıkabileceğime inancım tamdır. İnşallah başaracağım. Hazırlıklarımız güzel geçti. İnşallah bu şampiyonluğu Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’a getiririz. Bu dönem içerisinde arkadaşlarımız, dostlarımız ve ailemiz bizlerle beraber oldu. Destekleri için herkese ayrıca çok teşekkür ediyorum.


Ersen Öznesil “Show başlasın. Ben hem Türkiye, hem de Kuzey Kıbrıs vatandaşı olarak sizlere söz veriyorum ki Allah’ın izniyle bayrağı en yükseğe götürmek için elimden gelenin en iyisini ve fazlasını yapacağıma, herkesin şahitliğinde yemin ederim. Benim vatanseverliğimi bilen bilir, bana verilen bu görevi laiki ile yapacağıma gönülden inanın.

Bugün saat 12.00’de podyuma çıkacak olan sporcularımızı sosyal paylaşım sitesi WBFF UK  sayfasından izleyip destekleyebilirsiniz.

voiceoftheisland.com



Benzer Haberler

LTB’nin 20.’sini düzenlediği Kıbrıs Tiyatro Festivali perdelerini açtı

Voice Kıbrıs Haber

Düşürülen cüzdanı çalan şahıs tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Hesap tartışması bıçaklı saldırıyla bitti

Voice Kıbrıs Haber

Yük asansörüyle yaklaşık 1.5 metre düştü

Voice Kıbrıs Haber

Lapta’da restoranda yangın!

Voice Kıbrıs Haber

Girne-Değirmenlik Anayolu ve Gemikonağı’nda kaza!

Voice Kıbrıs Haber