FeaturedKIBRIS

Salı Pazarı’nda renkli görüntüler

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin en büyük öz kaynak yatırımlarından birisi olan Merkez Lefkoşa farklı etkinlikler ile şehir hayatına renk katmaya devam ediyor.

Salı Pazarı bu hafta farklı etkinlikler ve satış standları ile gerek esnafı gerekse de alışveriş için gelen yurttaşları keyiflendirdi.

Ülke insanımızın emekleri ile üretilen yerli ve niş ürünlerin yer aldığı satış standları ve tadım-tanıtım noktaları her Salı Merkez Lefkoşa’da yer alıyor.

El işi, oymacılık, sele, dekorasyon, kitap, çanta, aksesuar, sabun, kıyafet, ayakkabı imalatı, organik ürünler, macun, reçel, bal , taze ve kuru baharatlar, zivaniya, çörek, sebze, meyve gibi onlarca farklı standın bulunduğu Salı Pazarı’nda Lefkoşa Belediye Orkestrası müzik dinletisi sundu.

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası ile işbirliği çerçevesinde yerel üreticilere farklı fırsatlar sunulan Salı Pazarı’nda birçok kaliteli yerel ürün tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Saç ve güzellik performansları ile çocuk oyun alanlarının da yer aldığı Salı Pazarı’nın saat 14:00 ile akşam 23:00’a kadar açık olduğu kaydedildi.


Benzer Haberler

Çevre Koruma Dairesi’nden çevreye karşı duyarlılığın artması için öncülük

Voice Kıbrıs Haber

Gönyeli SAM’da gazetecilere sertifikaları verildi

‘Formül bulunması için çalışmalar sürüyor’

Voice Kıbrıs Haber

İskele’de hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

‘Henüz taşlar yerine oturmadı’

Voice Kıbrıs Haber

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü