Uncategorised

Polisiye Olaylar

GAZİMAĞUSA’DA AĞIR YARALAMA

Gazimağusa’da Çanakkale Göleti şehit arsaları bölgesinde, Chibuzor Okube’nin kafasına sert bir cisimle vurularak ağır bir şekilde yaralandı.

Polisten verilen bilgiye göre, Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan ameliyatı müteakip Okube, nöroloji servisinde kontrol altına alındı.

Olayla bağlantısı olduğu tespit edilen isminin baş harfleri M.E.N.(E-24) ve M.İ.(E-23) olan iki kişi tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU 

Lefkoşa’da, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü tarafından, Merkezi Cezaevinde hükümlü tutuklu olarak bulunan isminin baş harfleri İ.E.(E-14),   M.B.(E-34),  H.D.(E-22) ve A.E.Y. (E-27) olan dört kişinin kaldığı koğuşta yapılan aramada, tasarruflarında yaklaşık 10 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Soruşturma devam ediyor.

HIRSIZLIK

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Devpa Süpermarketten bir şişe alkollü içki çaldığı gerekçesiyle isminin baş harfleri L.M.(E-23) olan bir şahıs tutuklandı.

ARAÇ YANGINI 

Gönyeli’de Ecevit Sokak üzerinde Gerçek Apartmanın önünde park halinde bulunan Cengiz Deniz’e ait GT 533 plakalı salon araç, motor kısmında bulunan elektrik aksamlarının kısa devre yapması sonucu ateş aldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında aracın motor bölümü ve ön kaputu tamamen yandı.

Kaynak: TAK


Benzer Haberler

“Πρέπει επιτέλους να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε που είμαστε”

Voice Kıbrıs Haber

“Δεν υπάρχει διάθεση να αγγίξουμε το κυπριακό…”

Voice Kıbrıs Haber

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Cyprus Forum

Voice Kıbrıs Haber

Η απειλή αφανισμού της Τ/κ κοινότητας

Voice Kıbrıs Haber

“«Ελάτε να λύσουμε το πολιτικό μας πρόβλημα”

Voice Kıbrıs Haber

Yolsuzluk siyasete karşı güvensizliğin büyüklüğünü gösteriyor

Voice Kıbrıs Haber