Uncategorised

Polisiye olaylar

UYUŞTURUCUYLA İLGİLİ TOPLAM 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Kuzey Kıbrıs’a giriş yapan yolculardan bazılarına narkotik dedektör köpeğinin tepki vermesi sonucu üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramalarda uyuşturucu bulunan 3 kişi tutuklandı.

Polis açıklamasına göre, dün yaşanan olayda M.Ö.(E-37)’nün yaklaşık beş gram, T.Ö.(E-31)’nün yaklaşık bir gram ve V.T.’nin  ise (E-21) tasarrufunda yaklaşık iki gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. Söz konusu şahıslar tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

Öte yandan Lefkoşa-Girne Anayolu Boğazköy kavşağında A.O.’nun (E-26) kullanımındaki araçta polis tarafından dün yapılan aramada, içerisinde tütünle karışık uyuşturucu olduğuna inanılan bir ucu yanık sarma sigara bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs ve araçta yolcu olarak bulunan H.A.(E-23) tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.

LEFKOŞA VE GİRNE’DE HIRSIZLIK

Lefkoşa’da Arasta bölgesinde faaliyet gösteren “İlya Collection” isimli iş yerinde Zeynep Mertkan’a ait el çantası ve içindeki toplam 8 bin 315 Euro, 790 TL, 10 STG, 358 Amerikan Doları ve 3 adet Kıbrıs Faisal Bankasına ait 3 bin 280 TL, 5 bin TL, ve 5 bin 365 TL’lik çeklerin dün R.B.(E-19) tarafından çalındığı tespit edildi.

Bahse konu şahıs tutuklandı, soruşturma devam ediyor.

Öte yandan  Girne Karaoğlanoğlu’nda, ev sahibi L.R.(K-60), kira borcunu ödemediği gerekçesi ile söz konusu evde kiracı olarak bulunan Erol Seven’i darp ettikten sonra, izinsiz eve girerek, yatak odası içerisinde bulunan bir 14 ayar altın yüzüğü çalıp akabinde bir çok ev eşyasını balkondan dışarıya attı.

L.R. tutuklandı, soruşturma sürüyor

ASKERİ YASAK BÖLGEYİ İHLAL ETTİ

Akıncılar-Ercan anayolu üzerinde polis tarafından dün gerçekleştirilen operasyonda, Z.M.(E-32)’nin kullanımındaki araçta yapılan aramada, toplam 25 kilo GKRY menşeli pirinç bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs ve araçta yolcu olarak bulunan İ.İ.(E-22) tutuklanırken, yapılan ileri sorgulamalarında, adı edilenler ve Akıncılar’da sakin İ.K.’nin (E-42) söz konusu pirinçleri GRKY bölgesinden aldıktan sonra birinci derecede askeri yasak bölgeyi ihlal ederek KKTC’ye kanunsuz giriş yaptıkları tespit edildi.

Akabinde Akıncılar’da sakin İ.K.’nin (E-42) evinde yapılan aramada ise 10 adet 7.65 mm çapında ve 9 adet 9 mm çapında canlı mermi bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs tutuklandı, soruşturma devam ediyor.

Kaynak: TAK

 


Benzer Haberler

“Πρέπει επιτέλους να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε που είμαστε”

Voice Kıbrıs Haber

“Δεν υπάρχει διάθεση να αγγίξουμε το κυπριακό…”

Voice Kıbrıs Haber

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Cyprus Forum

Voice Kıbrıs Haber

Η απειλή αφανισμού της Τ/κ κοινότητας

Voice Kıbrıs Haber

“«Ελάτε να λύσουμε το πολιτικό μας πρόβλημα”

Voice Kıbrıs Haber

Yolsuzluk siyasete karşı güvensizliğin büyüklüğünü gösteriyor

Voice Kıbrıs Haber