FeaturedKIBRIS

Nostalji rüzgarı esecek

Yalova Spor Kulübü’nün her Çarşamba saat 20.30’da Bostancı Kanı Kasapoğlu Parkı’nda düzenlediği tombala geceleri bu hafta sona eriyor. 2019 yılının son tombala gecesinde birçok sürpriz hediyenin yanı sıra Kıbrıs’ın efsanevi müzik grubu ‘Halkalar’ da sahne alacak.

HALKALAR VE İSMET MUSA TAMAKAN

Yalova Spor Kulübü tombalasında 11 Eylül Çarşamba sezon finalinde tam anlamıyla bir nostalji rüzgarı esecek. Efsanevi müzik grubu Halkalar’ın da sahne alacağı tombalayı, uzun yıllar Yalova Spor Kulübü tombalalarını sunan İsmet Musa Tamakan sunacak.

YURTDIŞINDAN TOMBALA İÇİN GELECEKLER

‘Zodya Bostancı Hatıraları’ Facebook sayfasının paylaşımına göre, 11 Eylül Çarşamba günü düzenlenecek tombalaya nostalji rüzgarına tanık olmak için yurtdışından da kişilerinin geleceği belirtildi.

RİTİM 5 VE ÖZLEM SULTAN

Ülkemizin yükselen değeri RİTİM 5 müzik grubu da tombala gecesinde sahne alacak. Kıvrak danslarıyla Özlem Sultan da sezon finaline özel danslarıyla tombala gecesinde olacak.

KADIN KOLLARINDAN HEM LOKMA HEM HERSE

Yalova Spor Kulübü Kadın Kolları da tombalanın sezon finaline özel olarak lokma ve herse hazırlayacak. Kadın kollarının satışa sunacağı lokma ve herseler se sezon finaline damga vuracak.

SEZON FİNALİNE ÖZEL ÖDÜLLER

Maddi ödüllerin yanı sıra bu hafta sezon finaline özel hediyelerin de olacağı belirtildi. 11 Eylül Çarşamba saat 20.30’da Kani Kasapoğlu Parkı’nda gerçekleşecek tombalaya yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

MEGASOUND HAZIR OLACAK

Ses sisteminde Kıbrıs’ın söz konusu alandaki bir numarası MegaSound da sezon finalinde hazır olacak.

(Voice of the Island)

 


Benzer Haberler

İkamet izinsiz 2 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Elektrik tellerinin birbirine temas etmesi sonucu yangın çıktı

Voice Kıbrıs Haber

Gönyeli ve Güzelyurt-Girne Anayolu’nda kaza!

Voice Kıbrıs Haber

Girne ve Güzelyurt’ta uyuşturucu: 4 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

E-fidan kampanyası, “sendebirfidanbağışla” Challenge’ı ile ağaç dikimini teşvik ediyor

TAK

“İki Tekerlek Üzerinde Uzun Bir Zaman” etkinliği 17 Mayıs Cuma günü düzenlenecek

TAK