FeaturedKIBRIS

Dansçılardan, Kemal Saraçoğlu Vakfı’na bağış

Dance Base Art Studio, 12. Yılsonu gösterisini bu sene de Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına sahneledi. Elde edilen 11 bin 500 TL’lik gelir bağışlandı.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Dance Base Show “REM” etkinliği yine izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Muhteşem şovların sergilendiği etkinlikte, Dance Base Art Studio direktörü ve gecenin mimarı Ahu Karaderi’nin ve dans okulunun eski öğrencileri ve şimdiki eğitmenlerinin de dans gösterileri izleyenleri adeta büyüledi. Geceye katılan Kemal Saraçoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Hüseyin Özün Yamaç konuşma yaparak, vakıf üye çocuklarının ve ailelerinin her zaman yanında duran Ahu Karaderi’ye, tüm dansçılara ve bilet alarak katkı sağlayan tüm herkese teşekkürlerini iletti.

Etkinlikten elde edilen geliri, Kemal Saraçoğlu Vakfı’nı ziyaret ederek bağışlayan Karaderi’ye, vakıf teşekkür plaketi takdim edilerek, kanser sürecindeki tüm üye çocukların ve ailelerinin bir kez daha umut ışığı olduğunu için teşekkür edildi.

(Kemal Saraçoğlu Vakfı)



Benzer Haberler

Yapay zeka yarışı kızışıyor… Google yeni ürünlerini tanıttı

AA

2 zanlı teminatla serbest bırakıldı, 1 zanlı iste tutuklu yargılanacak!

Voice Kıbrıs Haber

Uzmanından uyarı “Ani olarak ortaya çıkar ve çok ağır seyreder”

AA

Tatar “Direkt uçuşlarla bu önemli köprüyü daha da pekiştirmek temennimiz”

TAK

Devlet Piyangosu çekildi! (15 Mayıs 2024 tam liste)

Voice Kıbrıs Haber

Euro 35 TL’yi aştı, Sterlin 41 TL’ye yaklaştı!

Voice Kıbrıs Haber