FeaturedKIBRIS

Girne ve Güzelyurt’ta uyuşturucu: 4 kişi tutuklandı

Girne ve Güzelyurt’ta kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufundan 4 kişi tutuklandı.

Polisin konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

02.05.2024 tarihinde, saat 15:00 sıralarında, Girne’de Dr. Halim Hocaoğlu Caddesi’nde Otobüs Terminali içerisinde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından park halindeki araç içerisinde şüpheli olarak görülen I.O.O.(E-24)’nun üzerinde ve aracında yapılan aramada, tasarrufunda toplam 30 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi ve uyuşturucu madde satışından temin edildiğine inanılan 50 Stg., 200 ABD doları ve 800 TL nakit para tespit edilerek emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

02.05.2024 tarihinde, saat 15:30 sıralarında, Güzelyurt’ta C.D.(E-26)’nin kalmakta olduğu ikametgahta, Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bağlı CÖŞ Ekipleri tarafından yapılan aramada, saksılar içerisinde ekili toplam 5 kök hintkeneviri türü olduğuna inanılan bitki ve yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan S.E.T.(E-23) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

03.05.2024 tarihinde, saat 01:00 sıralarında, Girne’de Muammer Karaca Sokak’ta, kullanımındaki araç içerisinde şüpheli hareketler sergileyen S.N.(E-26)’nin üzerinde ve aracında Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Ekipleri tarafından yapılan aramada, yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup yapılan muhaceret kontrolünde ise ayrıca, ülkede yasal statüsü olmadığı halde ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği de tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.



Benzer Haberler

Bostancı geçiş noktasında kaçak et: 1 tutuklu

Voice Kıbrıs Haber

Sahte öğrenci belgesi düzenleyen zanlılara 5 gün daha tutukluluk

Voice Kıbrıs Haber

Polisi görünce kaçan uyuşturucu zanlısı bir apartmanın çatı katında tespit edildi

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa’da 2 küçük kıza cinsel istismar iddiası!

Voice Kıbrıs Haber

10 gram uyuşturucuyla yakalanan zanlı teminata bağlandı

Voice Kıbrıs Haber

Eski kız arkadaşını darp edip, tehdit ettiği iddia edilen zanlı teminata bağlandı

Voice Kıbrıs Haber