FeaturedKIBRISKültür SanatTürkiye

“Müstakbel Damat” filminin müziği “Dillirga” oldu

11 Kasım’da sinemalarda olacak olan aile komedisi “Müstakbel Damat” filminin müziği “Dillirga” şarkısı oldu. Çekimleri Kıbrıs’ta gerçekleşen filminin soundtrack şarkısı “Dillirga” Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu tarafından seslendirildi.

Kıbrıs’ta yaşanan bir kız isteme hikayesini konu alan aile komedisi “Müstakbel Damat” filminin oyuncuları İlker Ayrık, Hande Soral, Erdal Özyağcılar, Ayça Erturan, Nilgün Kasapbaşoğlu, Aykut Taşkın, Suat Sungur, Ahu Sungur ve Serdar Fırat şarkıyı söyledikten sonra “Önce Birol’a sonra aranjeye güveniyoruz,” dedi. Şarkıyı söylerken, usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın koçluğunu kendisi gibi oyuncu olan Ahu Sungur yaptı . Özyağcılar; “Ahu’nun kulağının çok iyi olduğunu yakaladım ve durumdan faydalandım” dedi.

Yapımcılığını Pervasız Yapım’ın, yönetmenliğini İlker Ayrık’ın üstlendiği “Müstakbel Damat”ın konusu kısaca şöyle: Sema ile Hasan evlenme planları yapan bir çiftir. Bunu için harekete geçen Hasan, Kıbrıslı bir ailenin kızı olan Sema’yı istemek için İstanbul”dan Kıbrıs’a doğru yola koyulur. Ancak damat adayı Hasan’ın Kıbrıs’a ayak basması, ada hayatının alt üst olmasına neden olur. Bu zamana kadar adada sakin bir yaşam süren aile, telaşlanınca ortalığı birbirine katan bir adam olan Hasan yüzünden birbirinden tuhaf durumlarla karşı karşıya kalır…

 

 

 


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber