Genel

“Merkür Retrosu bu hafta bitiyor” (Haftalık burç yorumları / 13-19 Ağustos 2018)

Astrolojik açıdan yorumladığımızda son derece sert enerjilerle dolu bir yaz mevsimi geçiriyoruz. Tutulmalar, Retro hareketinde olan gezegenler, sert gezegen açıları olarak baktığımızda; hızlı değişikliklere ayak uydurmak, akışta kalmak, ruh halimizin bir yukarıda bir aşağıda olmasına çok da aldırış etmeden ilerlemek en doğrusu gibi duruyor. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

13 Temmuz ve 27 Temmuz’da yaşadığımız tutulma kuşağının sonuncusunu geçen hafta Cumartesi yaşadık. Aslan Burcunda Parçalı Güneş tutulması meydana gelirken, yine 18° Aslan burcunda Yeni Ay meydana geldi. Güneş tutulmaları çok kuvvetli Yeni Aylardır. Yeni Ay enerjileri sizi nasıl etkiliyorsa bu Güneş tutulmasında da bu enerjiye benzer kuvvetli bir etki alabilirsiniz ve bu hafta da bu enerji değişmedi. Aslan, Kova, Akrep ve Boğaların başrolde olduğunu belirtmiştik. Ne demek başrolde olmak? Aynı gökyüzünün altında yaşarken, hepimizi etkisi altında bırakırken, başrolde olanların etkiyi hissetme oranı biraz daha yüksek olabilir. Yani daha çok etki alabilirler…Aslan Burcu doğum haritanızda hangi evinizi yönetiyorsa bu alanda önemli temalar oluşabilir.

Bu haftanın bir diğer önemli gezegen hareketi Mars’tan gelecek. Mars, Kova Burcunda başladığı Retro yani geri hareketinde Oğlak burcuna geçecek. Mars Oğlak burcunda iken, sorumluluklarımız, iş hayatımız ve başarılı olmak bizim için çok daha fazla önem kazanacak.

Bu haftanın son gününde Merkür Retro hareketi bitiyor! Nedense Merkür’ün Retro hareketinde olmasından son dönemde çok endişe edilir oldu, bu sebeple Retro bitiyor dediğimizde yüzler gülüyor…Evet Pazar günü, Retro hareketi bitiyor. Yeni başlangıç yapılmamasının tavsiye edildiği, sebepsiz arızalanmaların yaşandığı dönem bitiyor.

Tutulma enerjilerinden son derece olumlu yönde etkileneceğiniz, sağlık, huzur, sevgi ve mutluluk dolu harika bir hafta dilerim.

Yükselen Koç:

Sevgili Koçlar, bu yaz dönemi sizin özellikle aşk hayatınızı ve hayattan aldığınız keyfi baştan sorguladığınız bir süreç olmuş olabilir. Bu hafta da bu konularda önemli kararlar, olaylar ve farkındalıklar sizi bekliyor. Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinizi unutmadığınızı hissetmeniz, eski sevgilinizi kazanmaya çalışmanız hatta yüzleşmek istemeniz çok normal olacaktır. Eğer ebeveynseniz, çocuklarınız ile ilgili de önemli gelişmeler olabilir. Çocuğunuzun hayatı için önemli bir karar verebilir bir adım atabilirsiniz.

Sağlık, huzur, keyif dolu bir hafta dilerim…

Yükselen Boğa:

Sevgili Boğalar, çekirdek aileniz, yuvanız ve eviniz ile ilgili yine önemli bir haftaya başlıyorsunuz. Uzun bir süredir bu konularda hayat sizi bir yapılandırmaya ve bir karara doğru itiyor olabilir. Sizin dışınızda da oluşabilecek gelişmeler ile kafanız biraz daha netlik kazanabilir. Kuvvetli bir yenilik enerjisine girmiş olabilirsiniz. Kalbinizde derinlerde sakladığınız kendinize bile itiraf edemediğiniz duygularınız bu hafta açığa çıkabilir. Geçmişte yaşanmış konuları çözerek ilerlemeniz mümkün olacaktır. Mutluluk dolu bir hafta dilerim.

Yükselen İkizler:

Sevgili İkizler, iletişim kurmayı çok sevseniz de çoğu zaman iletişim konularında yara alıyor olabilirsiniz. Bu konuda bir çözüme ulaşmak hatta kendiniz ile ilgili bir gelişme sağlamak adına önemli bir dönemdesiniz. Kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız ile ilgili daha öncelere dayanan konuları aydınlatabileceğiniz enerjiler altındasınız. Bu yaz yaşanan tutulmalar ile buradaki konular ortaya çıkmış olmalı… Olaylar sizin dışınızda da gelişerek kendine yön bulabilir. İyi haber şu ki bu hafta sonu yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketini tamamlaması ile siz de tanıdık, bildik enerjilerinize geri döneceksiniz.

Tam da istediğiniz gibi, çevrenizde arkadaşlarınızın çok olduğu, bol sohbetli, keyifli muhabbetlerle dolu bir hafta geçirmenizi dilerim.

Yükselen Yengeç:

Sevgili Yengeçler, geçen hafta yaşanan tutulmada sizin için en önemli etki alanı parasal konular olmuş olmalı. Özellikle kendi emeğiniz ile kazandığınız gelirleriniz ile ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. İş hayatınızın ritmi değişikliğe uğramış olabilir. Farklı yatırımlara yönlenmek isteyebilir veya gelirleriniz ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. bu tutulmada sizin dışınızda gelişebilecek konular da oluşabilir, kader ağlarını örerek sizi tahmininizden farklı bir noktaya da getirebilir. Çok önemli bir projeye veya iş değişikliğine imza atmadan önce, Merkür’ün Retro hareketini tamamlamasını beklemenizi tavsiye ederiz. Bu Pazar yani 19 Ağustos’ta Merkür Retro hareketi tamamlanacak….

Her şeyin gönlünüzce olacağı mutlu bir hafta dilerim.

Yükselen Aslan:

Sevgili Aslanlar, bu hafta yine en yoğun değişimleri yaşayacak burçlardan birisiniz. Geçen hafta Aslan burcunda gerçekleşen Parçalı Güneş Tutulması ve Yeni Ay ile aslında son 2 yıldır yaşadığınız değişim ve dönüşümlerin sonuncusunu yaşadınız. Hayatınızda önemli bir farklılığa imza atacak bir dönemdesiniz. Hayatınızın gidişatı hakkında önemli bir karar alabilir veya sizin dışınızda gelişen olaylar yaşayabilirsiniz. Özellikle geçmişten getirdiğiniz korku ve kaygılarınız hakkında önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Geçmişi sorgulayıp, bu sefer daha farklı hareket etmeniz gerektiği bilincine ulaşabilirsiniz. Hayattaki tek gerçeğin değişim olduğunu hiç aklınızdan çıkarmadan, oluşan tüm yeni gelişmelere karşı iyimser yaklaşmanızı tavsiye ederim.

Değişim döneminin size eğlence, aşk ve huzur dolu günler getirmesi dileği ile, mutlu haftalar….

Yükselen Başak:

Sevgili Başaklar, düşünmeyi seven, hayatı mantığı ile çözmeye çalışan fıtratınız konu kaygılarınıza, endişelerinize veya korkularınıza geldiğinde kendini gösteremiyor olabilir. Geçen hafta yaşanan Yeni Ay ile birlikte bu tavrınızı biraz daha farkına varıp, yeni bir yaklaşım biçimi benimsemeye başlamanız faydalı olacaktır. Bu süreçte sağlık ile ilgili konularda gündeminizde ön sıralara yerleşmiş olabilir. Özellikle yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketinin tamamlanacağı bu son haftada, sizi geçmişte uğraştırmış konuların tekrar alevlendiğini hissedebilirsiniz. Eski aşkların gündeminize yerleşebileceği bir dönem…Sağlığınız, huzurunuz ve başarılarınızın katlanarak arttığı, harika bir hafta olsun…

Yükselen Terazi:

Sevgili Teraziler, iş hayatınızda hareketli bir dönemdesiniz. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan tutulma ile önemli bir dönemi kapamış, yepyeni bir döneme başlamış olabilirsiniz. Aktif olarak iş hayatı olmayanlar bu dönemi, temel sorumluluklarındaki değişimler olarak yaşıyor olabilir. Hayatın akışı içerisinde size sunduklarını ne kadar kullanmak istediğiniz ve ne kadar arttırmak istediğiniz ile ilgili önemli bir dönemden geçiyorsunuz. Sizi mutlu eden asıl konunun ne olduğunun cevabını arayacağınız bir haftadasınız…Her şeyin gönlünüzce olacağı, mutlu bir hafta dilerim.

Yükselen Akrep:

Sevgili Akrepler, geçen hafta yaşanan Parçalı güneş tutulması ve Yeni Ay’da özellikle uzun zamandır planladığınız hobileriniz, almak istediğiniz bir eğitim veya yurtdışı planlarınız ile ilgili yepyeni kararlar almış olabilirsiniz. Karar verdiğiniz konularda, mükemmel plan yapma yeteneğiniz ve azminiz ile ilerlemek konusunda kimse sizi tutamaz. Yönetici gezegeniniz Mars’ın Retro hareketi sebebiyle yaşam enerjinizde değişimler oluşuyor olabilir fakat endişelenmeye gerek yok, 27 Ağustos’ta Mars Retro hareketi de sona erecek…Her şey gönlünüzce, planladığınız gibi olsun, iyi haftalar.

Yükselen Yay:

Sevgili Yaylar, bu tutulma döneminde, ailenizden size kalacak herhangi bir miras, şirketinizden almanız gereken prim veya ödemeniz gereken vergi borçları gibi; sizin emekleriniz dışında kazanabileceğiniz gelirleriniz veya giderleriniz ile ilgili konular gündeminize yerleşebilir. Eğer bir dava süreciniz varsa, olumlu gelişmeler ile sonuçlanabilir. Eğer siz bir dava açmak gibi düşüncedeyseniz, Merkür Retro hareketinin bitiminde harekete geçmeniz olayların akışını hızlandırabilir. Unutmayın bu hafta Pazar günü Retro dönemi bitiyor.

Yükselen Oğlak:

Sevgili Oğlaklar, geçen hafta yaşanan Parçalı Güneş Tutulması ve Yeni Ay’da, ilişkiniz, evliliğiniz ve eğer varsa ortağınız hakkında, sizin kontrolünüz dışında bazı gelişmeler oluşabilir. Sorgulamayı ve genelde hep en kötüyü gören yapınız ile bir takım felaket senaryolarına kendinizi kaptırabilirsiniz. Hayatı olumlu yanından görmeye çalışmanız belki de bu yıl sizin en önemli dersiniz olacak. Siz de gelişiyorsunuz, ilişkilere bakış açınız da…İş hayatınızda şansın yanınızda olacağı bir haftadasınız. Her şeyin gönlünüzce olacağı iyi haftalar…

Yükselen Kova:

Sevgili Kovalar, hep söylüyorum, özellikle ilişkileriniz ile ilgili kritik kararlar alabileceğiniz, hayatınızın akışında önemli müdahaleler yapabileceğiniz bir yaz mevsimindeyiz. Değişiyorsunuz. Son yıllarda hayatınızda önemli farklılıklar oluyor ve aslında siz gelişiyorsunuz. Hayatınızdaki her ilişkiye daha eleştirel baktığınız, sorguladığınız bir hafta daha bekliyor sizi. Bu süreçte hayat enerjinizde hızlı çöküşler veya yükselişler olsa da, hepsi normal ritmine girecek. Yenilenen ilişki dünyanız ve farkındalıklarınız ile çok daha keyifli bir dönem sizi bekliyor…Her şeyin gönlünüzce olacağı harika bir dönem dilerim, iyi haftalar….

Yükselen Balık:

Sevgili Balıklar, sağlık konularına dikkat…Geçmişte yaşadığınız sağlık problemleri tekrar gündeminize girebilir, ihmal etmeden önlem almanız lehinize olacaktır. Duygularınız ile ilgili net olamadığınız, sevdiğiniz halde anlatamadığınız, açılamadığınız, ulaşamadığınız bir ilişki sürecinde olabilirsiniz. Geçen hafta sonu yaşanan tutulma ile biraz daha netlik kazanıp, ilişkinize güçlü bir başlangıç yapmayı seçebilirsiniz veya tamamen kapatıp, hayat yolculuğunuzda ilerleyebilirsiniz. Kendinizden emin olarak istediğiniz yönde harekete geçebileceğiniz bir hafta dilerim. Bol şans…


Benzer Haberler

Borsa, rekor üzerine rekor kırmaya devam ediyor

AA

Ulaştırma Bakanlığı “T&T Havalimanı İşletmeciliği 250 milyon TL ödeme yapacak”

İthal ürünlerden 34 numunede 33 ürün, yerli ürünlerden 20 numuneden 15’i temiz

TAK

“Geçiş kapılarında el konulan akaryakıt miktarı ikiye katlandı”

TAK

«Κτίζοντας μία πολιτιστική γέφυρα επικοινωνίας»

Voice Kıbrıs Haber

Türkiye’de halk yarın sandık başında gidecek

Voice Kıbrıs Haber