KIBRIS

Mağusa Mesarya Lions Kulübü’nden iki anlamlı etkinlik

Mağusa Mesarya Lions Kulübü, Kurban Bayramı öncesi iki anlamlı etkinlik gerçekleştirdi.

Mesarya Lionları, Temmuz ayı içerisinde ilk önce Özen Yaşlı Bakımevi’ni ziyaret ederek, saç ve cilt bakımı etkinliğini gerçekleştirdi. Sponsorların desteği ile hayat bulan etkinlikte, bakımevinde yaşayan büyüklerimize bayram öncesi gerçekleştirilen ziyaretle, unutulmadıkları ve her zaman değerli oldukları bir kez daha hatırlatıldı.

Mağusa Mesarya üyeleri, bir diğer anlamlı aktiviteyi ise Lefkoşa’ya taşıdı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Çağlayan Çocuk Yurdu’na kıyafet ve ayakkabı bağışı gerçekleştirdi. Yurtta yaşayan tüm çocuklara bayram öncesi büyük bir mutluluk yaşatan Mesarya Lions, üyelerin ve sponsorların katkılarıyla bağış aktivitesini finanse etti.

 

Yurt müdürü tarafından kabul edilen Mesarya Lionları, marka aktivitelerinden birisi olarak tanımladığı Çağlayan Çocuk Yurdu bağışlarının beşinci yılında olduğunu hatırlatarak, zor bir dönemden geçmemize rağmen, bağış aktivitesini başarıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtiyor.

Mağusa Mesarya Lions Kulübü, ülkemizde ilk kez İngilizce bir isimle kurulan ve Çocukluk Çağı Kanseri ile Onkoloji ihtisas kulübü kapasitesiyle hizmet verecek olan Nicosia New Generation Lions Kulübü’nün sponsoru olarak toplum hizmetlerini ileri seviyeye taşımanın gururunu yaşıyor.

Voice of the Island/Mağusa Mesarya Lions Kulübü



Benzer Haberler

LTB’nin 20.’sini düzenlediği Kıbrıs Tiyatro Festivali perdelerini açtı

Voice Kıbrıs Haber

Düşürülen cüzdanı çalan şahıs tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Hesap tartışması bıçaklı saldırıyla bitti

Voice Kıbrıs Haber

Yük asansörüyle yaklaşık 1.5 metre düştü

Voice Kıbrıs Haber

Lapta’da restoranda yangın!

Voice Kıbrıs Haber

Girne-Değirmenlik Anayolu ve Gemikonağı’nda kaza!

Voice Kıbrıs Haber