Kıbrıs'ta Yaşam

Kıbrıs’ta Yaşam (29 Temmuz Cumartesi)

olgan mustafa
Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba Voice Of The İsland okuyucularımız.Temmuz ayının son hafta sonu olan bu cumartesi gününden sizlere kocaman sağlık mutluluk ve huzur diliyorum.Yaz aylarının devam ettiği bu günlerde ağustos ayına da girmeye günler kalırken adamız da hareketli günler devam ediyor.Düğün dernek ,özel organizasyonlar, davetler, konserler ,eğlence mekanlarımız cıvıl cıvıl.Hani derler ya kış aylarında özleyip arayacağız bu günleri.Doğru aslında her özel gün hatırlanıp özlenir buna inanıyoruz.Cıvıl cıvıl magazin haberlerimizle sizleri baş başa bırakırken sizlere mutlu bir hafta sonu diliyorum.

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş Kıbrıs konseri ardından tatil için Bodrumda ki yazlık evine gitti.Kızı Alara ile tatil yapan Ebru Gündeşin ilk durak yeri kızı ile plaj oldu…


Girne’nin sevilen simalarından Akay Optik mağazalarının sorumlu direktörü İbrahim Akay ve güzeller güzeli kızlarımızdan Selden Ergüven ile geçtiğimiz günler The Colony House da evlenip Dünya evine girdiler..Bizde bu mutlu çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.


Ünlü sanatçı Deniz Seki üç yıl aradan sonra yeni bir klip çektiğinin müjdesini verdi.Sosyal medyadan paylaştığı bu özel haberin fotoğraflarını da paylaşarak hayranlarını mutlu etti.


 

 

CY Paparazzi direktörü Erkut Kutay Tuna Türkiye ve KKTC yılın en iyileri Organizasyonu için yoğun şekilde çalışıyor.Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan organizasyon yine İstanbul da gerçekleşecek…

 


Dünyaca ünlü büyük beden mankeni Ashley Graham vücudunu sergilemekten kaçınmıyor.Önceki gün New York ta özel bir tanıtımda görüntülenen Graham rahat hareketleriyle de dikkat çekti.


Bir başka düğün haberimiz de başkent Lefkoşa’dan…Lefkoşa’nın sevilen simalarından Sabri Suat ve Sanem Özyay çifti geçtiğimiz günler evlenerek dünya evine girdiler..Bizde bu güzel çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz..


Sevilen pop sanatçısı Bengü nisan ayında aşk yaşamaya başladığı armatör Selim Selimoğlu ile önceki gece Ulus ta arkadaşlarının doğum gününe katıldılar.


Girne de Murfys Restoranın sahibi Latif Kılınç çok sevdiği arkadaşı ile doğum gününü Port Cratos Cage Club ta kutladı..Bizde Latif Kılınç’ın doğum gününü kutluyoruz..


Güzelyurt bölgesinin sevilen simalarından Gazi Bolçocuk nişanlısı Havva Yorgancı ile birlikte…


İngiltere’nin Londra şehrinde okuluna devam eden, bir zamanların çocuk kraliçesi Buğçe Buba Kıbrısa gelerek çok sevdiği ailesi ve kardeşi ile hasret giderdi.


Benzer Haberler

20 yaşında hayatını kaybetti

“Canım Annem Resim ve Karikatür Yarışması”nın sonuçları açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

TUFAD “Grand Prix” ödülüne layık görüldü

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs’ta Yaşam (10 Şubat Cumartesi)

Kıbrıs’ta Yaşam (4 Şubat Pazar)

Kıbrıs’ta Yaşam (3 Şubat Cumartesi)