Kıbrıs'ta Yaşam

Kıbrıs’ta Yaşam (19 Temmuz Çarşamba)

olgan mustafa
Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba sevgili VOICE OF THE ISLAND okuyucularımız..işte yine birlikteyiz..Tatlısıyla acısıyla geçen yoğun günlerimizde adamızda sıcaklar ve yoğunluklar tüm hızıyla devam ediyor..Her yer cıvıl cıvıl….Denizlerimiz,düğün derneklerimiz,panayırlarımız ,festivallerimiz ve eğlence mekanları dolu dolu yaşanıyor….Magazin haberleriyle sizleri baş başa bırakırken 20 Temmuz Barış Harekatı Bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz..

İstanbul’da Emirgan da kendisini ünlü oyuncu Tuğba Büyüküstün ile görüntüleyen gazeteciyi gasp ettiği iddiası ile iki çalışanıyla birlikte tutuklanan işletmeci Umut Evirgen ilk duruşmada tahliye edildi.Duruşmada Evirgen ile birlikte tutuklanan iki çalışanına da tahliye kararı çıktı.


İstanbul’un ünlü modellerinden Asena Damla Sezgin yaz tatilini geçirmek için yakın dostlarıyla Alaçatı’ya gitti…Alaçatı da ZİO Beach club’ta hem dinlenme hemde eğlenme fırsatı buldu…


Başkent Lefkoşa’nın sevilen gençlerinden Model Selçuk Okyar geçtiğimiz günlerde uzun yıllardır çok sevdiği folklor ekibi ile gösteri için Montenegroya gitti…Hem gösteri hemde gezme fırsatı yakalayan Okyar şimdilerde başka bir ülkeye gideceğinin heyecanını aşamaya başladı..


Survıvor yarışmasıyla iyice tanınan milli atlet Nagihan şarkıcı Hatice’nin eski eşi Ramiz Özbay ile aşk yaşıyor..


Kıvanç Tatlıtuğ’un Bodrumda ki yazlık evine misafir olan Çağatay Ulusoy önceki gün birlikte Yalıkavakta balık avı malzemeleri satan bir dükkana girdiler.Zıpkın ve yem satın alan iki ünlü oyuncu daha sonra Tatlıtuğun teknesine geçerek avlanmak üzere denize açıldılar..


Geçtiğimiz günlerde Brt tv nin güzel sunucusu Narden Bingöl özel konuğu sanatçı Genco Ecer ile Lefkoşa da Alice Home &Chocolate de program için buluştular…Program için ise çok özel röportajlar yaptılar.

Yıllar sonra yeniden ekrana gelecek olan Çocuklar Duymasın da Furkan Kızılay bu sefer rol almayacak. Survıvor yarışmasından döndükten sonra yine oyunculuğa ağırlık veren Furkan yeniden çekilecek olan Çocuklar Duymasında rol almayacağını açıkladı ve tekrar havuç olmak istemiyorum açıklamasını yaptı.


Yeşilırmak bölgesinin ve Lefkoşa’nın sevilen gençlerinden Avni Yusuf Çiftçioğlu ve Ayşe Alptürk nişanlandıklarının birinci yılını kutlamak için ayni yer ve mekanı seçerek kutladılar…


Son zamanlarda moda haline gelen Atina ve adaları gezileri tüm hızıyla devam ediyor..Ülkemizden de yaz tatili için Atina’ya giden Lefkoşa’nın sevilen gençlerinden Hüseyin Canateş hem dinleniyor hem de eğleniyor…


Magosanın güzel çiftleri Gamze Türk Soyel ve Mustafa Soyel çifti hayatlarına giren bebekleri ile güzel günlere imza atmanın gururunu yaşıyorlar…


Benzer Haberler

20 yaşında hayatını kaybetti

“Canım Annem Resim ve Karikatür Yarışması”nın sonuçları açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

TUFAD “Grand Prix” ödülüne layık görüldü

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs’ta Yaşam (10 Şubat Cumartesi)

Kıbrıs’ta Yaşam (4 Şubat Pazar)

Kıbrıs’ta Yaşam (3 Şubat Cumartesi)