Kıbrıs'ta Yaşam

Kıbrıs’ta Yaşam (17 Mayıs Çarşamba)

olgan mustafa
Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

 

 

Merhaba VOICE OF THE ISLAND okuyucuları…Güzel ve sıcak bir haftadan sizlere sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum…Haftanın üçüncü gününde yaşamımızdan bazı haberler ile sizlerle olmak çok güzel…Önemli olan Yaşamımız içerisinde her şeyin güzelini yaşamak adına…Kazasız günler, üzücü haberler hepimizden uzak olmasını dilerim…

 

Hadise anneler gününde sevenleri ile bir araya geldi..imza günü için sevenleri ile bir araya gelen sevilen sanatçı Marmaris’te yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden 24 kişiyi anarak göz yaşlarına hakim olamadı ve hünkür hünkür ağladı ve imza gününe gelenleri de çok duygulandırdı.

Türkiye’nin sevilen ses sanatçılarından Aşkın Nur Yengi Haluk Bilginer ile altı yıl evli kaldıktan sonra 2012 yılında boşanmışlardı..Ancak bu çift arasında sular yeniden ısınıyor..iddiaya göre kızları Nazlı anne ve babası ile birlikte yaşamak istemesi..Bu yüzden ikili harekete geçerek kızlarını kırmayarak sıkça görüşmeye başladılar..


Güzelyurt bölgesinin sevilen gençlerinden Yusuf Emirsoyu ve çocukluk arkadaşı Musa Darbaz yoğun ders programlarından dinlenmek adına hafta sonu bir araya gelerek hem sohbet etme hemde dinlenme şansını yakaladılar.


Yıllar önce Lefke Avrupa Üniversitesinden mezun olan Merve Ergül geçtiğimiz hafta dünya evine girdi…Yıllardan sonra aynı donemde mezun olan okul arkadaşları da düğüne gelerek Merve’yi bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar…Bizde Merve Ergül ve eşini kutlar ömür boyu mutluluklar diliyoruz..

Girne bölgesinin sevilen genç avukatlarından Julide Besime Coşkun Başkent Lefkoşa’da ki ofisinde yorulmanın ardından kendini eve atarak çok sevdiği köpeğini de alarak birlikte dolaşarak yorgunluk atıyor..


Türkiye de yapılan Saç tasarımları yarışmalarında başarıları ile dikkat çeken Rıfat Yılmaz ve Cüneyt Gürbüzer yaz 2017 erkek saç tasarımında yine hünerlerini göstererek büyük beğeni toplayarak yine dikkat çektiler..


Lefke bölgesinde yaşamını sürdüren ve Lefkoşa da Gazetecilik mesleğine devam eden Mustafa Tyson Şenal sevdikleri ile yeni yaşına girdi..Bizde Mustafa’nın doğum gününü kutlar mutluluklar diliyoruz..


Başarılı manken ve sunucu Özge Ulusoy iş adamı Hacı Sabancı ile 6 yıllık aşkına son vererek ayrıldılar.Ayrıldıktan sonra bileğindeki ayrıldığı aşkının ilk harfi olan dövmesini de sildirdi..Dövmesini sildirdiği bölgeye daha sonra Orkide figürü ile kapatıp mağrur ve gururluyum mesajını vermekten de geri kalmadı….

Güzelyurt bölgesinde siyasi esprileri ve farklı spor dalları ile tanınan Süleyman Kavaklı bir yandan da LAÜ de öğrenimine devam ediyor…Fırsat bulur bulmaz ise arkadaşlarına da vakit ayırarak onlarla sohbet etme fırsatı buluyor…


Lefkoşa da yaşamlarını sürdüren Köroğlu ailelerinin başarılı çocukları zaman zaman bir araya gelerek güzel vakitler geçiriyorlar…Arif Köroğlu ve diyetisyen eşi Yazgı Köroğlu , kız kardeşi Sultan Köroğlu ve Yeğenleri Fahriye Köroğlu İle mutluluk pozları verdiler….


Benzer Haberler

20 yaşında hayatını kaybetti

“Canım Annem Resim ve Karikatür Yarışması”nın sonuçları açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

TUFAD “Grand Prix” ödülüne layık görüldü

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs’ta Yaşam (10 Şubat Cumartesi)

Kıbrıs’ta Yaşam (4 Şubat Pazar)

Kıbrıs’ta Yaşam (3 Şubat Cumartesi)