Kıbrıs'ta Yaşam

Kıbrıs’ta Yaşam (16 Ağustos Çarşamba)

olgan mustafa
Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba sevgili Voıce of the Island okuyucularımız.Güzel bir Ağustos ayının yine güzel bir Çarşamba gününde yine birlikteyiz.Yaklaşık bir hafta sonra Bayram hazırlıklarınız başlayacaktır..Herkeste bir telaş acaba ne giysem ne etsem diye aklınızda soru işaretleri oluşacaktır…Bence bu konuda rahat etmelisiniz..Adamızda sıcak günler devam edeceğinden rahat edin diyorum..Mağazalarda sezon indirimleri başlamak üzeredir..O yüzden rahat renga renk hafif giysiler giymeyi tercih edebilirsiniz..Akşamları dışarı çıkacağınız için kendi gardırobunuzda istediğiniz giysiyi seçebilirsiniz..Harcamalarınızı yeni sezon giysilerine saklamanızı öneririm..Hafta sonu buluşana dek hoşça kalın..

Geçtiğimiz hafta sonu Adamızın başarılı Mankenlerinden Hadiza ve Sepideh Girne’de Perrachıca club da Luxifty White Party adını verdikleri organizasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler..Gecede Rusya dan gelen sanatçılar,dansçılar ve beyaz giyinen davetliler geceye renk kattılar..


Ünlü pop sanatçısı Demet Akalın telefonla Beyaz Magazine bağlandı.Kendi hakkında çıkan asılsız söylentilere sinirlenen sanatçı hünkür hünkür ağlayarak sinir krizi geçirmesine sebep oldu.


Yerel kanallarımız Kıbrıs TV de yeni bir program başladı.İki Çiçek Bir Böcek adını verdikleri program magazin haberlerine uzun zaman yön veren başarılı isim Orhan İsmailoğlu ve sunumlarıyla dikkat çeken iki isim Ayşe Gürkan ve Selvi Aydın tarafından yayına başladı.Ülkemiz,Türkiye ve Dünya magazin haberleri ile ilgili yorumlanacak program hafta içi her gün sabah saat 11.00 de izleyicileri ile buluşacak..Bizde Voıce of the Island ailesi olarak başarılar dileriz.


Pop müziğinin başarılı ismi Serdar Ortaç sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda çok konuşuldu.Şarkıcı Justin Bieber’in vücuduna photoshop yöntemiyle kafasını monte etti . Altına da “anlaşıldı.Beni böyle görmek istiyor hemen dövme yaptırıyor”diye yazdı.


Geçtiğimiz Cumartesi gecesi Kıbrıs Kaya Artemis de sahne alan ünlü şarkıcı Seda Sayan iki saat boyunca otel misafirlerine muhteşem bir gece yaşattı.Kendi şarkılarının yanı sıra repertuvarında Orhan Gencebay,Ferdi Tayfur ve Sezen Aksu’nun unutulmaz şarkılarına yer veren sanatçı giymiş olduğu mayo tarzında kostümü ile de dikkat çekti.


Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ile nişanlısı Rabia Yaman tatil için Taylanda gitti.Phi Phi adalarında gözlerden uzak tatil yapan çift fotoğraflarını da sosyal medyada paylaştılar.


Uzun yıllar Kıbrıs Gazetesi bünyesinde Kıbrıs TV haber merkezinde sunumlarıyla ekrana gelen Serhat İncirli, yeni yayın döneminde yeni bir yerli kanal da izleyicileri ile buluşacak.


Vatan uğruna kendinden vazgeçen kahramanların hikayesini anlatan İsimsizler dizisinin oyuncu kadrosuna başarılı isim Hande Soral da katıldı.


Ünlü pop sanatçısı Hadise önceki gün Hülya Açıkgöz’ün sahibi olduğu Bodrum Yalıkavak -Tikicik köyünde ki mekanında başarılı bir konser verdi.


Adriana Lima ile Metin Hara’nın aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü.Dünya bu aşkı konuşmuştu.Ünlü çift Bodrum da yaptıkları romantik tatilin ardından ayrı düştü. Adriana New York ‘a dönerken Hara ise İstanbul’a döndü.



Benzer Haberler

20 yaşında hayatını kaybetti

“Canım Annem Resim ve Karikatür Yarışması”nın sonuçları açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

TUFAD “Grand Prix” ödülüne layık görüldü

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs’ta Yaşam (10 Şubat Cumartesi)

Kıbrıs’ta Yaşam (4 Şubat Pazar)

Kıbrıs’ta Yaşam (3 Şubat Cumartesi)