Kıbrıs'ta Yaşam

Kıbrıs’ta yaşam (12 Temmuz Çarşamba)

olgan mustafa
Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba Voıce of the Island okuyucuları…Temmuz ayının bu özel Çarşamba gününde yine birlikte olmanın gururunu yaşıyoruz…Hala yoğun sıcaklarla karşı karşıya kaldığımız bu günlerde akşamın hafif serinliklerinde kendimizi buluyoruz…Temmuz ayının hareketliliğinde yoğun organizeler düğün telaşları ,sünnet törenleri bir çoğumuzun yurt dışından gelen misafirleri ile hareketlenen günlerimizde en şanslılarımız şu zamanlarda tatile çıkanlarımız diyorum…Güzel huzurlu ve mutlu bir hafta geçirmeniz dileği ile..

 

 

 


Türk sinemasının duayen isimlerinden Fikret Hakan uzun süredir akciğer kanseri tedavisi gördüğü İstanbul Dr.Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastahanesinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak 83 yaşında hayatını kaybetti..Bizde unutulmayacak bu ünlü oyuncunun başta ailesine ve sevenlerine başları sağ olsun diyoruz…


2008 -2011 yılları arasında Kanal D televizyonunda yayımlanan Aşk ı -Memnu dizisinde Bülent Ziyagil rolünü oynayan Batuhan Karacakaya Bodrum Yalıkavakdaki Beach club ta sevgilisi ile görüldü..


Girne bölgesinin sevilen simalarından Melis Doğansoy  yoğun iş temposundan uzaklaşarak deniz sahillerinde hem güneşlendi hemde dinlenme fırsatı buldu…


Türk sinemasının efsane ismi Türkan Şoray gizlice ameliyat oldu…Bir çok isimde sinema filmlerinde başrol oynayan Çingene,,Devlerin Aşkı,Dila Hanım ve Selvi Boylum Al Yazmalım gibi unutulmayacak filmlerde adını altın harflerle yazdıran ve gönüllere taht kuran Yeşilçam’ın efsane ismi Şoray yakalandığı Cushıng sendromu nedeni ile ameliyat olduğu öğrenildi.


Gazi Mağusa da yaşamını sürdüren ve bölgenin sevilen sima ve futbolcularından Hakan Borataş adanın yoğun sıcaklarından uzaklaşarak Antalya da Rixos Premium Belek de tatil yaparak dinlendi..


Girne bölgesinin efsane butiği Walk İn  sahibi Şeniz Demir hafta sonu yakın arkadaşları ile Escape Beach club ta hem eğlenme fırsatı hemde serinleme fırsatı buldular.


Yeni filmi Arif v 216 nın çekimlerine devam eden Cem Yılmaz sosyal medyadaki son paylaşımlarıyla dikkat çekti.Ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medyadaki hesabından paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini yıllar öncesine götürdü…


Yönetmen ve oyuncu Mahsun Kırmızıgilin kardeşi Yusuf Bazencir önceki akşam 5 yıldızlı bir otelin salonunda düzenlenen evlenme töreninde nikah masasına oturdu..Kırmızıgil kardeşinin düğününde Ne ağlarsan  isimli türküyü söylerken davetlilere duygulu anlar yaşattı.


Güzelyurt bölgesinin sevilen isimlerinden ve futbolcularından Emir Eğitmen geçtiğimiz hafta kardeşi Reşat Eğitmenin evlenme töreni öncesinin son dakikalarında arkadaşları ile heyecanlanan kardeşine moral vermeyi ihmal etmedi..


Oyuncu Necmi Yapıcı eşi Nihan Durukan ile Bodrum da görüntülendi..Eşi ile dudak dudağa öpüşerek aşk tazeleyen oyuncu mutluluğunu gizleyemedi..



Benzer Haberler

20 yaşında hayatını kaybetti

“Canım Annem Resim ve Karikatür Yarışması”nın sonuçları açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

TUFAD “Grand Prix” ödülüne layık görüldü

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs’ta Yaşam (10 Şubat Cumartesi)

Kıbrıs’ta Yaşam (4 Şubat Pazar)

Kıbrıs’ta Yaşam (3 Şubat Cumartesi)