FeaturedKIBRIS

KEİ, Mobilya Sanayicileri Derneği’ne finansal destek sağladı

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi’nin (KEİ), KKTC Mobilya Sanayicileri Derneği’nin mobilya sektöründe üretici ile tüketicinin sanal ortamda tek ekranda buluşmasını sağlamayı amaçlayan www.mobilyadukyani.com sitesinin oluşturulmasına finans desteği verdiği açıklandı.

Üretimi her alanda destekleyerek teşvik eden Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi, KKTC’de mobilyacıların tek sanal ekrandan tüketici ile buluşmasına destek verdi.

KEİ Ofisi, KKTC Mobilya Sanayicileri Derneği’nin mobilya sektöründe üretici ile tüketicinin sanal ortamda tek ekranda buluşmasını ve mobilya üreticilerinin tüketiciye en hızlı, düşük maliyetli bir şekilde ulaşmalarını sağlamayı amaçlayan www.mobilyadukyani.com sitesini oluşturmasına finans desteği sağladı. 

KKTC genelinde dağınık olan mobilya üreticilerini bir platformda toplayacak www.mobilyadukyani.com sitesi Ekim ayında aktif hale gelecek.

KKTC Mobilya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ciddi, üye firma ve ürünlerin sisteme yüklenmesinin devam ettiğini ilk etapta 10’un üzerinde firmanın sisteme gireceğini söyledi.

Hüseyin Ciddi, web sitesinde, tüketicilere, mutfak mobilyaları, banyo mobilyaları, yemek odası mobilyaları, koltuk takımları, yatak odası mobilyaları, duvar ünitesi mobilyaları, TV üniteleri, özel düğün paketleri, genç odaları, bahçe mobilyaları, özel projeler ve ev dekorasyonu için ihtiyaç duyulacak aksesuarlar konusunda birçok ürün seçeneği sunulduğunu belirtti.


Benzer Haberler

SÜİB inek sütünün fiyatının yükseltilmesini eleştirdi

Voice Kıbrıs Haber

Türkiye’de Covid-19’da beklenen düzeyde düşüş

Voice Kıbrıs Haber

Bakanlar Kurulu toplandı

Başbakan Ünal Üstel mini ekonomi paketi açıklıyor

Voice Kıbrıs Haber

İki ayrı kaza, 1’i yaya 3 kişi yaralandı!

Metehan-Aydemet Mahallesi sakinleri imza kampanyası başlattı