FeaturedKIBRIS

Metehan-Aydemet Mahallesi sakinleri imza kampanyası başlattı

Metehan – Aydemet bölgesinde “Sürüş Ehliyetleri Müfettişliği Dairesi” inşa edileceğini öğrenen bölgesi sakinleri imza kampanyası başlattı.

Voice Of The Island’a konuşan Metehan – Aydemet Muhtarı Emine Davutoğlu, söz konusu durumun bölgede tepkiyle karşılandığına dikkat çekti ve Sürüş Ehliyetleri Müfettişliği Dairesi’nin inşa edilmesi durumunda trafiğin de alt üst olacağını vurguladı.

300’den fazla imza toplandı

Bölgeye Sürüş Ehliyetleri Müfettişliği Dairesi’nin yapılmasını engellemek için imza kampanyası başlattıklarını söyleyen Metehan-Aydemet Muhtarı Emine Davutoğlu, 300 imzadan fazla imza topladıklarını ve toplamaya devam ettiklerini kaydetti.

Söz konusu durumu engellemek için eylem de yapacaklarını ifade eden Davutoğlu, bu gibi projelerin mahalle aralarına değil, şehirlerden uzakta yapılması gerektiğine vurgu yaptı. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan’ın ise cumartesi günü bölgeye giderek incelemelerde bulunacağı öğrenildi. Bu durumun ortaya çıkmasıyla birlikte bölge halkı ayaklanırken, bölgeden yoğun tepkiler gelmeye devam ediyor…

(Voice of the Island 2019)

 


Benzer Haberler

Derinya’ya yeni bir pazar yeri inşa ediliyor

Voice Kıbrıs Haber

Holguin’in akşam saatlerinde adaya gelmesi bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber

Güney’e Ürdün’den yangın söndürme helikopteri desteği

Voice Kıbrıs Haber

“Klasik Otomobil Hazine Avcılığı” etkinliği otomobil tutkunlarını bir araya getirdi

Voice Kıbrıs Haber

Öğrenci belgesini sahteleyen kişiler tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Çatalköy’de iş kazası!

Voice Kıbrıs Haber