FeaturedKIBRIS

Kayıp çocuklarla ilgili büyük operasyon!


Larnaka’da bulunan Kamares bölgesindeki ilkokuldan, bu sabah 2 öğrencinin gözden kaybolduğu olayla ilgili büyük bir operasyon düzenleniyor.

Polis, bir helikopter kullanarak, liman ve havalimanlarında  ayrıca Kıbrıs’ın kuzeyine geçiş ihtimaline karşın geçiş noktaları da dahil olmak üzere bir operasyon başlattı.

Voice of the Island 2018

Polisin yaptığı duyuruya göre; isimleri Themistoclis Dogli ve Philipos Stamatakis olan 11 yaşındaki iki çocuğun kaybolmalarına dair yapılan soruşturmada, 50-60 yaşlarındaki 1.70 – 1.75 boylarındaki bir adamın, gri salon araçla bölgeden uzaklaştığı belirtilerek olay ile şüpheli kişi olduğu açıklandı.

Öğrenciler nasıl kayboldu?

AlphaNewsLive’a göre, adam çocuklara kitap transferi konusunda yardımcı olmak için konuşarak, onlara öğretmen olduğunu söyledi ve çocukları okulun doğu çıkışından yakalayıp kaçtı.

Okuldaki durum

Okulda yaklaşık 15 polis bulunduğu ve soruşturmaya devam ettikleri bildirildi. Bahsi geçen adamın olayın öncesinde bir başka çocukla da iletişime geçtiği Rum basınında yer aldı.

Bilgiye sahip herkesin, Larnaka Polis İstasyonu veya Vatandaş Hattı ile iletişime geçmeleri istendi

Konu ile ilgili bilgiye sahip herkesin, Larnaka Polis İstasyonu ile 24804024 – 24804016 numaralı telefonlardan ya da 1460 numaralı telefondan Vatandaş Hattı ile iletişime geçmeleri istendi.

Kıbrıs Cumhuriyeti Eğitim Bakanı Costas Hambiaouris’in de, olayla ilgili bilgi almak için okula gittiği ve sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirerek, olayla ilgili herhangi bir bilgiye sahip herkesin Vatandaş Hattı’nı araması çağrısında bulundu.


İLGİLİ HABER:

Kayıp çocuklar bulundu!

 

 



Benzer Haberler

Yer yer sağanak veya gökgürültülü sağanak yağmur bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber

Çevre Koruma Dairesi personelinden çevre temizliği

TAK

Buse ‘Balkan Şampiyonu’

BRT

Şampiyon Galatasaray

Voice Kıbrıs Haber

Mersin’de katliam gibi kaza: 10 ölü

NTV

Bodrum açıklarında deprem

AA