FeaturedKIBRIS

İngiliz Okulu’ndaki huzursuzluk büyüyor

İngiliz Okulu’nda daha önce disiplin suçu işlediği gerekçesiyle, hakkındaki soruşturma sona erene kadar açığa alınan okul öğretmeni sendikası başkanının dün işten çıkarılması sonrasında okuldaki huzursuzluk büyüyor.
Fileleftheros ve diğer gazeteler, bir süredir açığa alınan ve hakkındaki soruşturma devam eden sendika başkanı Mirto Hasapoğlu’nun dün işten çıkarılması kararı verildiğini, bu karar sonrasında ise İngiliz Okulu öğretmen sendikası üyesi öğretmenlerin süresiz grev kararı aldıklarını yazdılar.
Gazete, Hasapoğlu’nun hakkında, 28 Eylül 2021 tarihinde tüm öğrenci velilerine mesaj göndererek kişisel verilerin gizliliği ilkesini çiğnediği yönünde karar alındığını belirtirken, okul öğretmenlerinin ise süresiz grev kararı almalarının yanı sıra dün Rum Başkanlık Sarayına da bir yürüyüş gerçekleştirdiklerini aktardı.
Okul yönetimi ise, Hasapoğlu’nun işten çıkarılmasının sendika başkanı olmasıyla bir ilişkisi bulunmadığı, ciddi disiplin suçu işlemiş olmasından dolayı bu kararın alındığı yönünde bir açıklamada bulundu.

TAK



Benzer Haberler

LTB’nin 20.’sini düzenlediği Kıbrıs Tiyatro Festivali perdelerini açtı

Voice Kıbrıs Haber

Düşürülen cüzdanı çalan şahıs tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Hesap tartışması bıçaklı saldırıyla bitti

Voice Kıbrıs Haber

Yük asansörüyle yaklaşık 1.5 metre düştü

Voice Kıbrıs Haber

Lapta’da restoranda yangın!

Voice Kıbrıs Haber

Girne-Değirmenlik Anayolu ve Gemikonağı’nda kaza!

Voice Kıbrıs Haber