Spor

Halis Özkahya geceye damga vurdu

UEFA Avrupa Ligi’nde dün oynanan Steaua Bükreş-Hapoel Beer Sheva maçında topu kale çizgisinde elle kesen oyuncuyu göremeyen ve penaltı vermeyip devam kararı veren Halis Özkahya, geceye damgasını vurdu. Ali Palabıyık kale arkası hakemi olarak Cem Satman da yan hakem olarak görev yapıyordu.

UEFA Avrupa Ligi’nde Steaua-Hapoel mücadelesinin 1-1 devam ettiği 52. dakikada, Steaua’da Budescu, kaleciyi geçti ve kaleye doğru şutunu gönderdi. Ancak çizgide bulunan Hapoel’in defans oyuncusu, topu eliyle kaleye gitmeden önledi. Halis Özkahya‘nın bu pozisyonda penaltı kararı vermemesi gündem oldu. Çizgi hakemi Ali Palabıyık da önündeki elle kurtarışı göremedi.

Steaualu oyuncular uzun süre ve şiddetli bir biçimde Özkahya’ya itiraz etse de karar değişmedi ve pozisyon penaltı olarak değer kazanmadı. Özkahya, verdiği bu kararla büyük tepki çekti ve mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Karşılaşmada Halis Özkahya’nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Erkem Kan yaparken ilave yardımcı hakem olarak ali Palabıyık ve Yaşar Kemal Uğurlu görev yaptı. Dördüncü hakem ise Kerem Ersoy’du.


Benzer Haberler

Arda’nın ayrılmasını Enrique önledi

Voice Kıbrıs Haber

İngiltere Wembley’de final oynayacak

Voice Kıbrıs Haber

Aaron Lennon akıl hastanesine yatırıldı

İktisatbank BTM 1. Lig’de günün sonuçları belli oldu

Yardım için 169 saat futbol oynadılar

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig şampiyonu kasayı dolduracak; işte gelirler!

Voice Kıbrıs Haber