Genel

Haftalık burç yorumları (9 Nisan – 15 Nisan 2018 astroloji)

Nisan 2018, nispeten daha gergin enerjilerle başlayan aylardan biri oldu. 31 Mart’ta yaşanan zorlu Dolunay’dan sonra geçen hafta birçoğumuzun hayatlarımızda beklenmedik gelişmeler yaşandı. Herkesin haritası parmak izi gibi farklı olduğundan, yaşananlar da herkes için tabii ki farklılaştı. Kesin olan şu ki, beklenmedik sürprizler veya yıkımlarla dolu oldu.

Bu hafta nispeten daha sakin bir gökyüzü bizi bekliyor, geçen hafta yaşananları sindirmek için bahşedilmiş bir mola gibi… Bu haftanın son gününde 15 Nisan Pazar günü, Merkür Retro hareketini tamamlıyor. Artık iletişim aksaklıkları, akıl tutulmaları, sebepsiz bozulan teknolojik cihazlara dair şikayetler azalarak yok olacak. Gerçi Merkür’ün Retro alanını terk etmesi Mayıs’ın ilk günlerini bulacak ama gerileme hareketinin bitiyor olması nispeten sevindirici.

Yine haftanın son gününde, 15 Nisan Pazar’ı 16 Nisan Pazartesi’ye bağlayan sabaha karşı bir Yeni Ay yaşanacak. Bu Yeni Ay’a bir sonraki hafta geniş yer vereceğim, hatta burçlara göre etkisine de değineceğim. Bu dönemde, hayattaki isteklerinize dikkat edin, gerçek olabilirler. Sağlıklı, huzurlu, mutlu, sevgi dolu bir hafta dilerim.

Yükselen Koç:

Sevgili Koçlar, sizin parladığınız bir dönemdeyiz. Gökyüzündeki enerjiler size çok tanıdık gelmekle beraber, bir dönemdir hayatınızda önemli bir yer tutan iş hayatınız ile ilgili konulara artık kendi tarzınızla yaklaşmak isteyebilirsiniz; çok da düşünerek vakit kaybetmeden, hızlıca aksiyon alarak. Bu hafta Mars ve Merkür arasındaki açı sizi biraz zorlayacak ve endişeye sevk edecek nitelikte. Fevri davranışlardan uzak durarak, elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak ilerlemeniz bu haftanın enerjisine daha uygun olacaktır. Biliyorum beklemek sizin için çok zor fakat bazen hayatın akışına kendinizi bırakmak ve beklemek sizi istediğiniz yere daha kolayca götürebilir.

Bilinçaltınızdaki korkularınız, sizin hayatı tam da net görmenizi engelliyor olabilir, ancak hepsinin çok yakında geçeceğini bilmelisiniz. Beklenmedik gelişmeler sayesinde, hayattan çok keyif alacağınız bir haftadasınız. İyi haftalar…

Yükselen Boğa:

Sevgili Boğalar, aileniz, yuvanız ile ilgili sizin dışınızda gelişecek bazı durumlar olabilir. “Kader böyleymiş” diyerek daha teslimiyetçi olarak açıklayabileceğiniz yeni düzenler oluşabilir. Belki de uzun zaman önce sizin harekete geçerek değiştirmeniz gereken durumları, hayat sizin adınıza halledecek de diyebiliriz.

Arkadaş çevreniz ile ilgili her türlü uyarıya rağmen, görmezden geldiğiniz bazı gerçekler ortaya çıkarak sizi yaralayabilir. Harekete geçmek istediğiniz halde, kişiliğinizden ödün vermemek adına sessiz kalmayı tercih ederek, kendinizi daha çok gerebilirsiniz. Arkadaş çevreniz veya platonik ilişkinize artık sis perdesi ile değil, gerçekler ile bakmanızı tavsiye ederim. İyi haftalar…

Yükselen İkizler:

Sevgili İkizler, iş hayatınız ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşamış veya yaşayacak olabilirsiniz. Senaryo her ne ise, sizin bu durum içerisindeki gerçekleri görmek ve kabul etmek ile ilgili tepkiniz olabilir. Hakikat her ne ise, görmeyi reddedebilir, bir sis perdesi altında durum değerlendirmesi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Durum bu ise, ciddi bir karar vermeden önce biraz daha beklemenizi, hatta mümkünse bir sonraki hafta sonuna doğru kesin kararınızı almanızı tavsiye ederim.

Geçmişten gelen alacak/verecek mevzuları sizi biraz daha zorlayacak gibi duruyor. Çözüme kavuşturmak isteyip, harekete daha hızlı geçebilirsiniz. Her durumda önemli bir karar almadan önce Merkür Retro hareketinin bitmesini beklemenizi tavsiye ederim. İyi haftalar…

Yükselen Yengeç:

Sevgili Yengeçler, eşiniz veya ortağınızla uzun zamandır yaşadığınız dersleriniz bu hafta sizin çözüm isteğinizle biraz daha yoluna girebilir. Özellikle derinlerde kalmış, kendinize bile itiraftan kaçındığınız duygularınızla yüzleşmeye başladığınızda çözümlerin daha hızlı gerçekleşeceğini fark edeceksiniz.

Eğer varsa çocuğunuz ile ilgili duygularınızın ve planlarınızın çok yükseleceği bir dönemdesiniz. Çocuğunuz yoksa, hayattan keyif almak için planladığınız her şeyin tam da istediğiniz gibi gerçekleşeceği şanslı bir hafta sizi bekliyor.

Sağlığınıza dikkat! İyi haftalar…

Yükselen Aslan:

Sevgili Aslanlar, bu yıl sizin yapmayı başaramadığınız her konuyu hayat sizin adınıza çözüp, sizi belki de tam da istediğiniz yere getirecek. Hep söylüyorum, bu yıl sizin yılınız olacak.

Aşk hayatınızda yaşayacağınız bazı dersleri daha yakından görebilecek ne istediğinize veya istemediğinize çok daha net tanımlar yapabileceksiniz. Artık harekete geçmek istiyorsunuz fakat bu hafta da duygularınızı derinlerde saklayıp ifade etmekten kaçınabilirsiniz. Aslında duygularınızın kendinize bile anlatmak istemediğiniz daha gizemli tarafları size bu etkiyi yaratıyor olabilir.

Önümüzdeki hafta yaşanacak Yeni Ay ile çok yakın dostlarınızın/kardeşlerinizin desteğini alabilir, uzun zamandır vakit ayıramadığınız hobilerinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. İyi haftalar…

Yükselen Başak:

Sevgili Başaklar, eşiniz veya ortağınız ile ilgili gerçekleri görmek ve yüzleşmek konusunda kafanızın karışık olabileceği, olayları çok da net anlamlandıramadığınız bir haftadasınız. Her zaman netliği çok sevdiğiniz için, bu buğulu durum sizi düşündürüp, üzüyor olabilir. Biraz daha sabırlı olup, sizin için zor bir refleks olsa da hayatı akışında değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Özellikle haftaya yaşanacak Yeni Ay ile maddi konular ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz halde, ailenizden ciddi bir maddi destek alabilirsiniz. Önümüzdeki hafta daha detaylı değineceğim fakat maddi konular ile ilgili bazı gelişmeler olacağı aşikar. İyi haftalar…

Yükselen Terazi:

Sevgili Teraziler, ilişki evinizde bir hareketlenme yaşamaya hazır olun. Bu haftadan etkilerini görmeye başlarsınız, önümüzdeki hafta yaşanacak Yeni ay ile de konuyu tam olarak adlandırabilirsiniz. Eğer ilişkiniz yoksa hazır olun, çok yakında mutlu gelişmeler olabilirJ. Hali hazırda ilişkisi olan Teraziler, yeni bir düzene geçebilir veya yeni farkındalıklar yaşayabilir.

Kardeşleriniz veya çok yakın dostlarınız ile ilgili dersleriniz devam ediyor. Kendinize ait derslerinizi daha net görebileceğiniz, doğru ve yanlışlarınız ile ilgili farkındalıklarınızın oluşabileceği bir haftadasınız. İyi haftalar…

Yükselen Akrep:

Sevgili Akrepler, Nisan ayına sert bir başlangıç yapan burçlardan birisiniz. Özellikle sizin için çalışan ekipleriniz ile ilgili durum değişiklikleri yaşamış, yeni bir düzene geçmiş olabilirsiniz.

Maddi gelirlerinizle ilgili bu sene zorlu bir sene olacak olsa da, burcunuzda bulunan Jüpiter size destek olamaya devam ediyor. Gelir kaynaklarınız ile ilgili derslerinizi daha net olarak alacağınız, almadan da ilerleme kaydedemeyeceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Gelir kaynaklarınız ile ilgili bir değişiklik durumu yaşadıysanız bile, harekete geçmek ve başarılı olmakla ilgili sahip olduğunuz yüksek bir motivasyon, sizi iyi gelecektir. Unutmayın, Merkür Retro iken yapılan sözleşmeler, anlaşmalarda çok dikkatli olmalısınız. İyi haftalar.

Yükselen Yay:

Sevgili Yaylar, Nisan ayına gergin bir başlangıç yapmış olanlardan biri de sizin burcunuz. Kendiniz ile ilgili oluşmuş sorunlar ile ilgili harekete geçip, her şeyin eski düzenine kavuşması için ciddi bir çaba içerisine girebilirsiniz.

Yuvanız, aileniz ile ilgili yeni bazı gelişmeler olabilir. Hızla karar verip, uygulamaya geçmek yerine en azından Merkür Retro hareketinin bitmesini bekleyebilirsiniz. Yuvanızda bazı değişiklikler ve düzenlemeler yapmak konusunda düşünceleriniz aksiyona dönüşeceği günü bekler nitelikte. Önümüzdeki hafta yaşanacak Yeni Ay ile hareket geçebilirsiniz. İyi haftalar…

Yükselen Oğlak:

Sevgili Oğlaklar, bu yıl Satürn okulundan mezun olacak burç sizsiniz. Satürn bir okul müdürüne benzer, sizi tam da istediğiniz hayat derslerine kavuşturmadan bırakmaz. Biraz disiplinli yaklaşımı canınızı acıtsa da, okul mezuniyetinde tam da istediğiniz yeni bir hayata geçiş yaparsınız.

İş hayatınız ile ilgili hedefleriniz ve kaygılarınız çok yüksek biliyorum. Her zaman en iyisini yapmaya çalışmak sizin için önemli bir motivasyon. Bu noktada sıkıntı yok fakat bazen gidişat ile ilgili o kadar karamsarlığa düşüyorsunuz ki, başarılarınızı da göz ardı ediyorsunuz. Kendinize daha iyi davranmalısınız. Merak etmeyin iş hayatınız ile ilgili şans beraberinizde. İyi haftalar…

Yükselen Kova:

Sevgili Kovalar, bu yılın en çok değişim yaşayacak burçlarından biri de sizsiniz demekten vazgeçmiyorum…Para kaynakları ile ilgili gelişmeler bu hafta da devam eder. Özellikle haftaya yaşanacak Yeni Ay ile birlikte yeni masraflar, ödemeler oluşabilir.

Arkadaş çevreniz veya platonik olarak yaşadığınız ilişkiniz ile ilgili aksiyonlarınız bu hafta biraz daha hızlanabilir. Dersleriniz devam ediyor. Bazen canınız acısa da hızla çözümlemek konusunda artık daha ısrarcısınız.

Sahip olduğunuz yaratıcılığınız ve farklı tavırlarınızla akışta kalmayı deneyin, derim. İyi haftalar…

Yükselen Balık:

Sevgili Balıklar, hayatınızda bazı değişiklikler planlamaya başlamış olabilirsiniz. Önümüzdeki hafta yaşanacak Yeni Ay ile etkilerini daha net göreceğiniz bu değişiklikler, para konularını da etkileyebilir. 

Arkadaş çevreniz ve iş hayatınız ile ilgili sizi zorlayan durumlar bir süre daha hayatınızda olacak gibi duruyor. Kendinize bile itiraf etmekten çekindiğiniz duygularınız konusunda daha dürüst davranırsanız, sorunların çözümüne daha çabuk ulaşabilirsiniz. Özellikle iş hayatınız ile ilgili yapmayı planladığınız değişiklikleri Merkür Retro süreci sonuna bırakabilirsiniz. iyi haftalar…


Benzer Haberler

Borsa, rekor üzerine rekor kırmaya devam ediyor

AA

Ulaştırma Bakanlığı “T&T Havalimanı İşletmeciliği 250 milyon TL ödeme yapacak”

İthal ürünlerden 34 numunede 33 ürün, yerli ürünlerden 20 numuneden 15’i temiz

TAK

“Geçiş kapılarında el konulan akaryakıt miktarı ikiye katlandı”

TAK

«Κτίζοντας μία πολιτιστική γέφυρα επικοινωνίας»

Voice Kıbrıs Haber

Türkiye’de halk yarın sandık başında gidecek

Voice Kıbrıs Haber