FeaturedSpor

Gençlik ve Spor Şöleni yarın başlıyor

LTB Spor Kulübü yetkilileri, federasyon başkanlarının da katılımıyla bugün bir basın toplantısı düzenleyerek, yarın başlayıp 3 gün sürecek Gençlik ve Spor Şöleni hakkında bilgi verdi.

LTB ve LTB Spor Kulübü As Başkanı Akın Aktunç, LTB’nin bu şöleni 3 yıldır gerçekleştirdiğini hatırlatarak, şölenin 12-13-14 Mayıs günlerinde yapılacağını açıkladı.

Aktunç, şölene katıları için Spor Dairesi’ne teşekkür etti.Şölene 10 farklı federasyonun katılacağını ifade eden Aktunç, sporseverlerin şölene gösterdiği ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Aktunç, yarın saat 17.00’de Atatürk Spor Salonu’nda yer alacak açılışın ardından, Kuzey Kıbrıs Engelliler Federasyonu’nun empati maçı, Kuzey Kıbrıs Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun gösterisi ve Kuzey Kıbrıs Jimnastik Federasyonu’nun gösterisinin yer alacağını belirtti.

Akın Aktunç, Hava Sporları Federasyonu’nun da açılış günü uçakla pano çekimi yaparak destek vereceğini belirtti.

Kuzey Kıbrıs Taekwondo Karate Judo Aikido Federasyonu’nun da Girne’de kendi yerlerinde yapacakları mücadelenin ardından saat 19.00’da ödül töreni düzenleneceğini kaydetti.Cumartesi günü ise 10.00-16.00 saatleri arasında Masa Tenisi Federasyonu’nun, 09.30-12.00 saatleri arasında Eskrim Federasyonu’nun ve 10.00-12.00 saatleri arasında da Jimnastik Federasyonu’nun yarışmalarını kendi yerlerinde gerçekleştireceğini ifade eden Aktunç, Ahmet Sami Topcan kupası final maçlarının da saat 18,30’da da Atatürk Stadyumu’nda yapılacağını belirterek tüm halkı davet etti.

Aktunç, pazar günü de saat 09.00-12.00 arasında Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu’nun, Stadyumdan başlayarak LTB Spor Kulübü önünde bitecek yarışmasının yer alacağını söyledi.Aktunç, pazar gün tamamlanacak şölenin ardından da her yıl gerçekleştirdikleri maratonun hazırlıklarına başlayacaklarını kaydederek bu yıl maratona 4 bin civarında katılımcı olmasını hedeflediklerini dile getirdi.

LTB Spor Kulübü üyesi Çelen Çağansoy da, şölende özel gereksinimli bireylere de yer verildiğini belirterek, halter ve jimnastik gösterilerinde de özel gereksinimli bireylere yer verileceğini söyledi.

Çağansoy, etkinliklerin herhangi birine katılmak isteyen özel gereksinimli bireylerin de LTB’ye ulaşarak katılımcı olabileceğini anlattı.

Kaynak: BRT


Benzer Haberler

ABD’de Republic First Bank kapatıldı

Voice Kıbrıs Haber

Savaşan, “Health Tourism Expo-Bakü” açılışında KKTC’yi temsilen konuşma yaptı

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs ile Kırgızistan arasında çifte vergilendirmeyi önleme anlaşması imzalanacak

Voice Kıbrıs Haber

“Timsah Ateşi” seyirciyle buluştu

Voice Kıbrıs Haber

DAÜ: “DAÜ İletişim Fakültesi Yüksek Lisans Programı ilk 5’te yer aldı”

Voice Kıbrıs Haber

İkamet izinsiz 4 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber