FeaturedKIBRISKültür Sanat

“Timsah Ateşi” seyirciyle buluştu

Başrollerini Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit ve Hidayet Erdinç’in paylaştığı “Timsah Ateşi” adlı tiyatro oyunu ilk gösterimini gerçekleştirdi.

Girne Belediyesinden verilen bilgiye göre, bugün yeniden sahnelenecek oyun, Girne Belediyesi ve Birinci Global’in işbirliğiyle, Kamacıoğlu Grup, Özmerhan Grup, Rocks Hotel, Uptown Hotel ve Girne American Üniversitesi’nin destekleriyle sahneleniyor. Oyun, Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Salonu’nda saat 20.00’de perde açacak.  

Girne Belediyesi Sosyal İşler Şube Amirliği’nden verilen bilgiye göre de, oyundan elde edilen gelirin bir kısmı Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne, bir kısmı ise Girne Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlanacak. 

Oyunun biletleri www.kibrisbiletcim.com adresinden online olarak alınabilecek. 

-Oyunun konusu

Meghan Tyler’in kaleme aldığı, Mehmet Ergen’in yönettiği ve Zeynep Anacan’ın çevirdiği oyunun oyuncu kadrosu, Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Okan Demirok ve Hidayet Erdinç gibi usta isimlerden oluşuyor. Timsah Ateşi, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin babalarıyla olan çalkantılı hikayesini konu alıyor. İzleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaracak olan oyun, aile bağlarının derinliklerine iniyor.


Benzer Haberler

Siyasi partiler diyaloğunun 35’inci yılında 35’inci barış fidanı Ledra Palace’ta dikildi

TAK

Döviz piyasalarında son rakamlar

Voice Kıbrıs Haber

Dünya Göçmen Kuşlar Günü’nde etkinlik düzenleniyor

Voice Kıbrıs Haber

2 zanlı cezaevine gönderildi!

Voice Kıbrıs Haber

Erhürman “Kıbrıs Türk halkı çözüm istemeyen taraf konumuna düşürüldü”

TAK

Engelsiz Yaşam Evi’nde fidan dikimi etkinliği… Fidanlara özel gereksinimli gençlerin adı verildi

TAK