Uncategorised

ABD’de Kar Fırtınası Bin 400 Uçuşu İptal Ettirdi.

An American Airlines crew member sprays de-icing solution on a plane during a winter nor'easter snow storm in Boston, Massachusetts January 2, 2014. Officials with Boston's Logan International Airport said they expected airlines to scale back operations during the storm, with the last departure expected at roughly 8:30 p.m. ET (0130 GMT). REUTERS/Dominick Reuter  (UNITED STATES - Tags: ENVIRONMENT TRANSPORT TRAVEL) ORG XMIT: BOS03

ABD’de etkili olan soğuk hava ve kar fırtınası nedeniyle Chicago havaalanlarındaki yaklaşık bin 400 uçuşun iptal edildiği bildirildi.

ABD’nin Orta Batı ve Büyük Göller bölgelerinde etkili olan soğuk hava ve kar fırtınası nedeniyle Chicago havaalanlarındaki yaklaşık bin 400 uçuş iptal edildi.

Illinois, Iowa, Michigan, Minnesota, Güney Dakota ve Wisconsin eyaletlerinde cumartesi akşamından bu yana etkili olan soğuk hava ve kar hayatı olumsuz etkiliyor.

Olumsuz hava koşullarının etkili olduğu metropollerden Chicago’da kar kalınlığının yer yer 30 santimetreye ulaştığını açıklayan Amerikan Ulusal Hava Servisi, vatandaşları sıfırın altına düşen soğuk hava ve kar yağışı konusunda tedbir almaları için uyardı.

Şehiriçi ulaşımı da olumsuz etkileyen soğuk hava ve karın pazartesi günü de etkili olması bekleniyor.

AA


Benzer Haberler

“Πρέπει επιτέλους να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε που είμαστε”

Voice Kıbrıs Haber

“Δεν υπάρχει διάθεση να αγγίξουμε το κυπριακό…”

Voice Kıbrıs Haber

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Cyprus Forum

Voice Kıbrıs Haber

Η απειλή αφανισμού της Τ/κ κοινότητας

Voice Kıbrıs Haber

“«Ελάτε να λύσουμε το πολιτικό μας πρόβλημα”

Voice Kıbrıs Haber

Yolsuzluk siyasete karşı güvensizliğin büyüklüğünü gösteriyor

Voice Kıbrıs Haber