FeaturedKIBRIS

İskele’de bisiklet yarışı gerçekleştiriliyor

25 ve 26 Kasım 2023 Cumartesi ve Pazar günü, İskele’de, Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından bisiklet yarışı (Kuzey Kıbrıs Granfondo) gerçekleştirilecek.

Cumartesi günkü bisiklet yarışı; saat 09:30’da İskele Long Beach’te bulunan Babutsa Büfe önünde başlayıp, Lokum Çemberi-Ünimar Çemberi, İskele şehir içi, Ardahan, Turnalar, Ergazi, Büyükkonuk, Çayırova ve İskele Boğaz güzergahı takip edilerek yine Babutsa Büfe önünde bitecek.

Pazar günkü bisiklet yarışı ise; saat 09:30’da İskele Long Beach’te bulunan Babutsa Büfe önünde başlayıp, Lokum Çemberi-Akova, Mallıdağ, Tatlısu, Mersinlik, Kaplıca, Büyükkonuk, Çayırova ve İskele Boğaz güzergahı takip edilerek yine Babutsa Büfe önünde bitecek.

Belirtilen yol güzergahları üzerinde, bisikletli sporculara polis eskortu eşlik edecek ve sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberler polis tarafından kesilerek araç trafiğine kapatılacak. 

Belirtilen tarihlerde, bahse konu yol güzergahlarını kullanacak olan sürücülerin kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri ayrıca, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.



Benzer Haberler

Dominik Cumhuriyeti’nde devlet başkanlığı seçimini Abinader kazandı

TAK

Söz isimli kısa filmin galası cuma günü yapılacak

TAK

Çin, İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazasından “derin endişe duyduğunu” bildirdi

TAK

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (20 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

İran Cumhurbaşkanı Reisi’yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı; yaşam belirtisi yok

Voice Kıbrıs Haber

Sıcaklık mevsim normallerinin 3 ile 5 derece üzerinde!

Voice Kıbrıs Haber