FeaturedKIBRIS

İskele’de bisiklet yarışı gerçekleştiriliyor

25 ve 26 Kasım 2023 Cumartesi ve Pazar günü, İskele’de, Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından bisiklet yarışı (Kuzey Kıbrıs Granfondo) gerçekleştirilecek.

Cumartesi günkü bisiklet yarışı; saat 09:30’da İskele Long Beach’te bulunan Babutsa Büfe önünde başlayıp, Lokum Çemberi-Ünimar Çemberi, İskele şehir içi, Ardahan, Turnalar, Ergazi, Büyükkonuk, Çayırova ve İskele Boğaz güzergahı takip edilerek yine Babutsa Büfe önünde bitecek.

Pazar günkü bisiklet yarışı ise; saat 09:30’da İskele Long Beach’te bulunan Babutsa Büfe önünde başlayıp, Lokum Çemberi-Akova, Mallıdağ, Tatlısu, Mersinlik, Kaplıca, Büyükkonuk, Çayırova ve İskele Boğaz güzergahı takip edilerek yine Babutsa Büfe önünde bitecek.

Belirtilen yol güzergahları üzerinde, bisikletli sporculara polis eskortu eşlik edecek ve sporcuların geçeceği güzergahtaki tüm kavşak ve çemberler polis tarafından kesilerek araç trafiğine kapatılacak. 

Belirtilen tarihlerde, bahse konu yol güzergahlarını kullanacak olan sürücülerin kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri ayrıca, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Döviz piyasalarındaki sakin seyir sürüyor

Voice Kıbrıs Haber

XVII. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı pazar günü yapılıyor

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber