Kıbrıs'ta Yaşam

Kıbrıs’ta Yaşam (26 Ağustos Cumartesi)


olgan mustafa
Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba Voıce Of The Island okuyucularımız..Ağustos ayının bu sıcak güzel Cumartesi gününden sizlere kocaman bir merhaba demek istiyorum..Yine koşuşturmalarımız devam eden bu günlerde düğünler nişan, nikah ,sünnet törenleri ,doğum günleri ,özel partiler tüm hızıyla devam ederken bir yandan da yaklaşan Kurban bayramı için de yoğunluklarınız başlamıştır…Sizlere şimdiden kolay gelsin diyorum ve sizleri magazin haberlerimizle baş başa bırakıyorum..Hoşçakalın..

Adamızın sevilen futbolcularından Mehmet Kanat ve güzeller güzeli kızımız Çilem Izdağ geçtiğimiz hafta sonu evlenerek ömür boyu beraberlikleri adına imza attılar…Bu güzel gecenin ardından balayına Taylandın Phuket adalarına gittiler..Bizde bu iki özel insanı tebrik eder ömür boyu mutluluklar dileriz..


Adamızda uzun yıllar sahnelerde güzel sesi ile şarkılar söyleyen ve sevilen sanatçımız Nil Kırlangıç uzun yıllar emek vermiş olduğu albümü geçtiğimiz günler piyasaya çıktı…Aşk adını verdiği albümden ‘Ağla Ağla’ adlı şarkıya da Türkiye de başarılı bir şekilde klip çeken sanatçımızın bu güzel şarkısını dinleyip izleyebilirsiniz.


Ünlü oyuncu Pınar Altuğ tehdit edildi..Pınar Altuğ yıllar önce başörtüsüyle ilgili olarak yaptığı açıklama yüzünden önceki gün tehdit edildi.Oyuncu,savcılığa suç duyurusunda bulundu..


Adamızda uzun yıllardan beridir inşaat sektöründe başarılı işler yapıp adından söz ettiren Baştaşlar İnşaat Şirketi Direktörlerinden Ahmet Baştaş ve eşi başarılı öğretmen Desi Baştaş yoğunluklarına ara vererek tatil için Finlandiya’nın baş şehri Helsinki ye gittiler..


Türkiye kanallarında en uzun süreli sevilerek izlenen yarışma programı olan O Ses Türkiye de tüm dikkatleri üzerine toplayan Uğur Etiler uzun zamandan beridir canla başla çalıştığı albümünü piyasaya çıkardı…Çok emek harcayarak başarılı bir çalışma yapan Etiler’in albüme verdiği isim ‘Yaktım Gemileri’ ve bu özel parçaya da çekmiş olduğu klip’i hem dinleyebilir hem de izleyebilirsiniz..


Güzelyurt bölgesinin sevilen simalarından ve Kalkanlı da ODTU Kuzey Kıbrıs Kampüsünde çalışan SEVGÜL CANOVA fırsat buldukça kendine vakit ayırarak dinleniyor.


Sunucu Murat Başoğlu’nun Bodrum da teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın çıkmasının ardından aile ve sosyal politikalar bakanlığı ve hukukçular harekete geçtiler..


Ünlü sunucu Öykü Serter yoğun geçen bir yılın ardından şimdi tatil yaparak yorgunluk atıyor..Bol bol denize girerek güneşlenen ünlü sunucu yeni yayın döneminde yine ayni yarışma programında görev alacağını söyledi.


Uzun zamandır aşk yaşayan Tümer Metin ve oyucu sevgilisi Gamze Topuz kavga etti.Ünlü futbolcu sevgilisi Gamze Topuz ile yaşadığı kavganın detaylarını anlattı.Bilinmeyen bir nedenle eğlendikleri mekanda tartışmaya başlayan çift tartışmalarına alaçatı sokaklarında da devam ettiler.Çok sinirli görünen çift etraftaki meraklı bakışlara aldırış etmediler.Bir çok kişinin gözü önünde gerçekleşen söz kavgası tarafların oradan ayrılmasıyla son buldu.Yaşanan gerilimi anlatan Tümer Metin Gamze ile sekiz ayda bir kez kavga ettik.Her çiftin ve her yerde yaşayacağı sözlü bir kavgaydı.Hangimiz yaşamıyoruz ki,şu anda barıştık bir sorun yok mutluyuz dedi.


Alina Boz’un yeni dizisi belli oldu.Sibel Can ile Emre Kınay’ı 15 yıl sonra yeniden buluşturan Kanal D’nin Sevda’nın Bahçesi dizisi bayram sonrası görücüye çıkacak.Reklam kökenli yönetmen Emir Khnalizadeh’ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizide Sibel Can gençlik aşkından bir kız çocuğu dünya ya getiren ancak bunu ondan gizleyen catering işiyle uğraşan Sevda rolüne hayat veriyor.Sevda sevdiği adamla yıllar sonra onun zengin eşi aracılığıyla karşılaşacak.Mazide kalan büyük aşkının zengin eşi Sevda’ya restoran işletmeciliği teklifi götürecek.Kızının babasının eşi tarafından aldatılıp tuzağa düşürüleceğini görmesi Sevda’nın fikirlerini değiştirecek.Sevda intikamla aşk duygusu arasında büyük savaş verecek.

 



Benzer Haberler

20 yaşında hayatını kaybetti

“Canım Annem Resim ve Karikatür Yarışması”nın sonuçları açıklandı

Voice Kıbrıs Haber

TUFAD “Grand Prix” ödülüne layık görüldü

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıs’ta Yaşam (10 Şubat Cumartesi)

Kıbrıs’ta Yaşam (4 Şubat Pazar)

Kıbrıs’ta Yaşam (3 Şubat Cumartesi)