FeaturedKIBRIS

Che’nin kızı Mağusa kapısında!

Che Guevara

Devrimci Che Guevara’nın kızı Aleida Guevara, Mağusa kapısında gerçekleşecek olan EDON 30. Kıbrıs Gençlik ve Öğrenci Festivali dolayısıyla Kıbrıs’ı ziyaret ediyor.

Guevara, yaralı babasının Bolivya Cumhurbaşkanı Rene Barrientos’un emriyle gözaltında iken öldürülmesinin 50. yıldönümü dolayısıyla Aleida Guevera, 5 Temmuz’da başlayacak olan EDON 30. Kıbrıs Gençlik ve Öğrenci Festivali’ne geliyor. Festivalin 3 gününe de katılacak olan Guevara heyecanlı bekleniyor.

Voice of the Island- İpek Dermuş

 

Aledia Guevara’nın EDON 30. Kıbrıs Gençlik ve Öğrenci Festivali programı şu şekilde açıklandı:

5-6-7 Temmuz 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek EDON 30. Kıbrıs Gençlik ve Öğrenci Festivali’nde Che’nin kızı Aleyda Guevara üç gün boyunca bizlerle birlikte olacak.
• 5 Temmuz saat 21.40’ta Che’nin öldürülüşünün 50. Yılı vesilesiyle festivalin ana sahnesinde yapacağı konuşmayla festivale katılanları selamlayacak.
• 6 Temmuz’da festival alanında uluslararası bir çok örgütün yer alacağı enternasyonal kentte olacak ve Kıbrıslı gençler kendisiyle tanışma ve konuşma imkanı bulacak.
• 7 Temmuz’da yine enternasyonal kentte gerçekleştirilecek “Ernesto Che Guevara’nın yaşamı, faaliyetleri ve mirası” konulu panele katılacak.

EDON 30. Kıbrıs Gençlik ve Öğrenci Festivali

Mağusa kapısında gerçekleşecek olan bu büyük festival ”Geleceğe bakarak bugünü değiştiriyoruz” sloganıyla bütün Kıbrıslıları kapıya davet ediyor. Festivalde Kıbrıslı Rum sanatçıların da geceye eğlence katacağı ve bunun yanı sıra Che Guevara tişörtlerinin satılacağı stantların var olacağı belirtildi.

Voice of the Island- İpek Dermuş

 

 

 

 



Benzer Haberler

Japonya’da 6 büyüklüğünde deprem

NTV

Sıcaklık mevsim normallerinin 3 ile 5 derece üzerinde!

Voice Kıbrıs Haber

6 ve 7 yaşındaki iki kız çocuğuna cinsel tacizde buluna zanlı “Sarhoştum hatırlamıyorum”

Voice Kıbrıs Haber

Yeni asgari ücret 29 bin 640 TL

TAK

Naimoğulları “Yarın daha sert geleceğiz”

TAK

Bu güzergahı kullanacak sürücülerin dikkatine!

Voice Kıbrıs Haber