Uncategorised

Ülkeye giriş yaparken yakalandı

Lefkoşa ve Girne’de birçok iş yerinden içki çalarak kayıplara karışan ve önceki gün Girne’de saklandıkları bir otelde operasyonla yakalanan Hüseyin Alav ve Mehmet Göker’in ardından 1 kişi daha tutuklandı.

Ülkede çalışma izinli olarak bulunan ve geçtiğimiz ay Girne ve Lefkoşa bulunan 3 ayrı iş yerinden 7 bin TL değerinde içki çalan ve kayıplara karışan Hüseyin Alav ve Mehmet Göker, önceki gün Girne’de saklandıkları otel odasında operasyon sonucu yakalandı.

Polis, zanlıların gizlendikleri otel odasında 10 adet içki, 10 adet krem renk uyuşturucu hap ve yarım gram kırık hap ele geçirmişti.

Yapılan ilk sorgulamada suçlarını itiraf etmeyen zanlılar, verdikleri ikinci gönüllü ifadelerinde çaldıkları 33 adet içkiyi de sakladıkları yerde polise göstermiş, suç ortaklarının ise yurt dışına kaçtığını itiraf etmişti.

Alav ve Göker’in ardından Gökhan Ali Gülşahin’de dün Ercan Havaalanı’ndan ülkeye giriş yaparken soruşturma amaçlı tutuklandı.

Gülşahin, Alav ve Göker, ek tutukluluk talebiyle dün yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğine  dikkati çekerek soruşturmanın selameti açısından 3’er gün tutuklu kalmalarına karar verdi.

Gülşahin ülkeye giriş yaparken yakalandı

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis çavuşu Ömer Faruk Şengil ifadesinde, zanlılar Gökhan Ali Gülşahin, Hüseyin Alav ve Mehmet Göker’in “Dükkân açma”, “Kasti hasar” “Sirkat” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde” suçlarından tutuklandıklarını anlattı.

Polis çavuşu Ömer Faruk Şengil’in zanlıların, 22 Mayıs tarihinde Demirhan’da faaliyet gösteren Kafama göre meyhanesi ve Mağdurlar Meyhanesi’nden çok sayıda içki çaldıklarını ve kayıplara karıştıklarını söyledi.

Şengil, zanlıların 26 Mayıs tarihinde Girne’de faaliyette olan bir bardan ise 7 bin TL değerinde çeşitli marka içki çaldıklarını belirtti.

Kamera kayıtlarında tespit edilen Alav ve Göker’in önceki gün kaldıkları otelde, Gülşahin’in ise dün Ercan Havaalanından ülkeye giriş yaparken yakalandığını kaydetti.

 

Tamamı için tıklayın

Kaynak: HAVADİS


Benzer Haberler

“Πρέπει επιτέλους να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε που είμαστε”

Voice Kıbrıs Haber

“Δεν υπάρχει διάθεση να αγγίξουμε το κυπριακό…”

Voice Kıbrıs Haber

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Cyprus Forum

Voice Kıbrıs Haber

Η απειλή αφανισμού της Τ/κ κοινότητας

Voice Kıbrıs Haber

“«Ελάτε να λύσουμε το πολιτικό μας πρόβλημα”

Voice Kıbrıs Haber

Yolsuzluk siyasete karşı güvensizliğin büyüklüğünü gösteriyor

Voice Kıbrıs Haber