FeaturedKIBRIS

16 bin Doları çalıp Ercan’dan kaçmaya çalışırken yakayı ele verdiler!


(Kamalı Haber) – Girne’de meydana gelen soygun ve ciddi darp meselesi ile ilgili olarak tutuklanan 2 zanlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mehmet Dağdelen olayla ilgili bulguları aktardı. Dağdelen, 25 Mayıs 2024 tarihinde, saat 15.00 raddelerinde, Girne’de Bedrettin Demirel Caddesi adresindeki ikametgah içerisinde Girne’de sakinler zanlılar nakit para karşılığı kripto satmak için konu ikametgaha davet ettikleri İskele’de sakin A.O’yu (E-37, Serbest, Rusya) ciddi şekilde darp edip ellerini, ayaklarını ve ağzını koli bandı ile bağlayarak tasarrufunda bulunan 16.000 Amerikan Doları ve 1.000 Türk Lirası nakit parasını alıp sirkat ettiklerini söyledi.

Polis zanlıların incelenen kamera görüntüleri ve müştekinin kendilerini telefon kamerası ile kaydetmesi tespit edildiği ve arama başlatıldığını mahkemeye aktardı. Polis yapılan ileri soruşturmada zanlıların TAXİ İLE Ercan Havaalanına gittiklerinin tespit edildiğini ve temin edilen tutuklama emri ile Antalya uçağına binmek üzere tespit edilerek tutuklandıklarını mahkemeye aktardı.

Polis tutuklanan zanlıların sözlü beyanları olduğunu bu beyanların teyit ve tekzibinin yapılması gerektiğini belirterek ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Mesut Mesutoğlu zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 






Benzer Haberler

Sibel Tatar “Engelli yaşam evi projeleri tamamlanmalı”

TAK

Kıbrıs Modern Sanat Müzesi, Kıbrıs Araba Müzesi ve Surlariçi Şehir Müzesi bayramın ilk gününün ardından ziyarete açıldı

Voice Kıbrıs Haber

Los Angeles’ta büyük yangında bin 200 kişi tahliye edildi

Voice Kıbrıs Haber

Türkiye’de Kurban Bayramı tatilinin ilk 2 günü trafik kazalarında bilanço ağır

AA

Zittis’ten uyarı: “Kıbrıs’taki sahillerin yarısı önümüzdeki 50 yıl içinde yok olabilir”

TAK

Meteoroloji en son hava durumu tahminlerini açıkladı

TAK