FeaturedKültür Sanat

Yüzüklerin Efendisi dizisinin ilk fragmanı paylaşıldı

Orta dünya severlerin sabırsızlıkla yolunu gözlediği Lord of the Rings: The Rings of Power dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. The Hobbit ve LOTR üçlemesinden yüzyıllar önce yaşananları konu alacak olan dizi, fragmanıyla büyük yankı uyandırdı.

Orta Dünya gezginlerinin yıllardır merakla beklediği zaman geldi. Efsane The Lord of the Rings serisinin dizisi, Amazon tarafından çok yakında yayınlanacak ve uzun yıllar sonra efsane evrenle yeniden bütünleşeceğiz. Dizi, bugüne kadar paylaşılan ilk fotoğraflar haricinde herhangi bir detayıyla gündeme gelmemişken bugün dizinin merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) ismiyle yayınlanacak olan dizi, dünyanın en büyük spor etkinliklerinden Super Bowl’da fragmanıyla karşımıza çıktı. Fragman, Orta Dünya’ya dönüş yapacağımız dizi hakkında bazı önemli detaylara yer verdi. The Hobbit ve The Lord of the Rings’teki olaylardan yüzlerce yıl önceki zaman aralığında geçecek olan dizinin sabırsızlık fitillerini ateşleyen fragmanı şu şekildeydi:

Amazon tarafından yapılan ve Prime Video’da yayınlanacak olan dizi, Lord of the Rings hayranlarının tanışık olduğu geniş bir karakter kadrosuna ev sahipliği yapacak. Elrond, Galadriel ve Isildur da sırasıyla Robert Aramayo, Morfydd Clark ve Maxim Baldry tarafından canlandırılarak yıllar sonra yeniden ekranlara dönecek.

 

WEBTEKNO

 


Benzer Haberler

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber