Spor

Yenierenköy ve Lapta puan farkı ile lider

İktisatbank Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 1.ligi kırmızı ve beyaz grupta hafta sonu oynanan maçlarla on  dördüncü hafta geride kalırken, kırmızı grupta Yenierenköy, beyaz grupta ise Lapta puan farkı ile liderliklerini sürdürüyor.

İktisatbank BTM 1.lig kırmızı grupta oynanan 5 maçtan 3 maçı ev sahibi takımlar, 1 maçı deplasman takımı kazanırken, 1 maç beraberlikle sonuçlanan ligde 14 gol atıldı. Haftaya lider giren Yenierenköy deplasmanda Akova Vuda’yı 3-1 mağlup ederek puan farkı ile liderliğini korudu.

Liderin en yakın takipçilerinden SFC 1461 İskele Trabzon deplasmanda Vadili’ye 2-0 mağlup olurken, son haftaların çıkışta ekibi Mehmetçik ise evinde Türkmenköy’ü 2-0 mağlup etti. Gülgün Süt Düzova evinde Geçitkale’yi 3-1 mağlup etti. Serdarlı ile Demirerler Cons. Demirhan 1-1 berabere kaldı.

Beyaz grupta ise 5 maçtan 3 maçı ev sahibi takımlar, 1 maçı deplasman takımı kazanırken, 1 maç beraberlikle sonuçlanan ligde 21 gol atıldı. Haftaya lider giren Lapta evinde Ozanköy’ü 4-0 mağlup ederek, puan farkı ile liderliğini sürdürürken, 1.lige yükselmek için gün sayıyor. Liderin en yakın takipçisi Yılmazköy deplasmanda Tüfekçi Ortaköy’ü 6-2 mağlup ederek haftanın en farklı sonucunu alırken, Tatlısu evinde Doğancı’yı 2-0, Denizli de evinde Dikmen Gücü’nü 2-1 mağlup etti. Karaoğlanoğlu ile Sadrazam Kayalar 2-2 berabere kaldı.


Benzer Haberler

Derbide kazanan Fenerbahçe

NTV

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Klasikler hazine arayacak

Voice Kıbrıs Haber

KKRKD Ralli Sprint Şampiyonası başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

Levent İlkokulu kız ve erkek basketbol takımında çifte şampiyonluk

TAK

Avrupa U17 futbol şampiyonası Ay.Napa’da gerçekleştirilecek

TAK