FeaturedKIBRIS

YDÜ 2023-2024 güz dönemi mezuniyet töreni 8 Şubat’ta

2023-2024 güz döneminde Yakın Doğu Üniversitesi’nden başarıyla mezun olan 680 öğrenci 8 Şubat’ta düzenlenecek mezuniyet törenleriyle kep atmaya hazırlanıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek törenlerde mezuniyet coşkusu yaşayacak öğrencilerin 520’si lisans, 160’ı ise lisansüstü eğitimlerini tamamlamanın mutluluğunu yaşayacak.

Gün boyu sürecek üç ayrı oturumda düzenlenecek olan törenlerin ilk bölümünde; Yakın Doğu Üniversitesi’nin, Atatürk Eğitim, Fen-Edebiyat, Mühendislik, Ziraat Fakültesi ile İnşaat ve Çevre Mühendisliği fakültelerinden 175 öğrenci mezuniyetlerini kutlayacak. kinci bölümde, İktisadi ve İdari Bilimler, Turizm, İlahiyat, Hukuk ve İletişim fakülteleri ile Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan 176 öğrenci; üçüncü bölümde ise Spor Bilimleri, Sağlık Mimarlık, Hemşirelik, Sağlık Bilimleri, Eczacılık ve Tıp fakülteleri ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun 169 mezunu kep atma coşkusu yaşayacak. Yakın Doğu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nün 160 mezunları da ilgili fakültelerin mezuniyet törenlerinde diplomalarını alacak.

Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ: “On binlerce mezunumuz bugün dünyanın dört bir yanında bizleri gururlandırıyor. 2023-2024 güz döneminde üniversitemizden uğurlayacağımız 680 mezunumuz da bizleri gururlandırmaya devam edecek.”

Yakın Doğu Üniversitesi’nin, 143 ülkeden öğrencisi ile çok kültürlü uluslararası bir kampüs üniversitesi olduğunu söyleyen Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, “36 yıllık geçmişimizde verdiğimiz on binlerce mezunumuz bugün dünyanın dört bir yanında bizleri gururlandırıyor. 2023-2024 güz döneminde üniversitemizden uğurlayacağımız 680 mezunumuz da bizleri gururlandırmaya devam edecek” ifadesini kullandı.

Mezunlara da seslenen Prof. Dr. Şanlıdağ, “Mezuniyet, bir son değil, aksine yeni bir başlangıç. Yeni hayatlarınızda da her zaman olduğu gibi yanınızda olmaya devam edeceğiz. Seçkin bir ailenin üyeleri olduğunuzu unutmayın. Hepinize, geleceğe atacağınız her adımda başarılar diliyorum” dedi.


Benzer Haberler

İkamet izinsiz yaşayan 5 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Kıbrıslı Türk yüzücüler Bulgaristan’da iki altın bir gümüş madalya kazandı

Voice Kıbrıs Haber

Başkasının akaryakıt kartıyla aracına 24 bin TL’lik benzin koydu, tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa’da müstehdam tarafından hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Eski kız arkadaşının evine girip telefonunu çaldı

Voice Kıbrıs Haber

Ercan’da ve Mağusa’da uyuşturucu!

Voice Kıbrıs Haber