FeaturedKIBRIS

Ercan’da ve Mağusa’da uyuşturucu!

Polis, Mağusa ve Ercan Havalimanı‘nda kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufundan 4 kişinin tutuklandığını bildirdi.

Polisin açıklaması şu şekilde:

28.04.2024 tarihinde, saat 09:00 sıralarında, Ercan Havalimanı’nda, KKTC’ye giriş yapan M.B.(E-29)’nin valizinde, Gümrük ve Rüsumat Dairesi görevlileri tarafından yapılan kontrolde(X-Ray Operasyonu), yarım kiloluk paketler halinde (toplam 26 paket) yaklaşık 13 kilo ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından emare olarak alınmış ve bahse konu şahıs tutuklanmıştı.

Operasyon kapsamında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından yürütülen ileri soruşturmada, mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilip aranmakta olan zanlı Z.B.(E-30) ve O.S.(E-54) de tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

29.04.2024 tarihinde, saat 13:30 sıralarında, Gazimağusa’da Kaliland bölgesinde,  Gazimağusa Polis Müdürlüğüne bağlı CÖŞ Ekipleri tarafından devriye yapıldığı sırada, yaya R.K. (E-53)’nin şüpheli hareketleri sonucu üzerinde yapılan aramada, tasarrufunda sentetik cannobinoid türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan iki adet kağıt parçası tespit edilerek emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devem etmektedir.                           

29.04.2024 tarihinde, saat 20:30 sıralarındai Ercan Havalimanı’nda, KKTC’den çıkış yapacak olan K.S.Ç.(E-21)’nin valizinde polis tarafından yapılan kontrolde, içerlerinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan iki adet öğütücü tespit edilerek  emare olarak alınımıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devem etmektedir.      



Benzer Haberler

Japonya’da 6 büyüklüğünde deprem

NTV

Sıcaklık mevsim normallerinin 3 ile 5 derece üzerinde!

Voice Kıbrıs Haber

6 ve 7 yaşındaki iki kız çocuğuna cinsel tacizde buluna zanlı “Sarhoştum hatırlamıyorum”

Voice Kıbrıs Haber

Yeni asgari ücret 29 bin 640 TL

TAK

Naimoğulları “Yarın daha sert geleceğiz”

TAK

Bu güzergahı kullanacak sürücülerin dikkatine!

Voice Kıbrıs Haber